Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Thomas Müller szereplése kétséges a magyarok ellen

Eurosport
Eurosport

Frissítve 22/06/2021 - 12:31 GMT+2

Mats Hummels és Ilkay Gündogan kedden már társaival edzett, Thomas Müller müncheni szereplése azonban felettébb kétséges a németeknél szerdán a magyarok elleni Európa-bajnoki mérkőzésén.

Germany are back after beating Portugal on Saturday

Fotó: Getty Images

Hétfőn négyen maradtak távol a Nationalelf tréningjétől, Hummels és Müller térd-, míg Gündogan és Lukas Halstenberg izomproblémákkal bajlódott.

Egy nappal a müncheni meccs előtt Hummels és Gündogan már a többiekkel edzett, Müller azonban csak stabilizáló gyakorlatokat végzett Herzogenaurachban, így a dpa német hírügynökség szerint egyre valószínűtlenebb a szerdai bevetése.
.
A Bayern München 31 éves csatára kerékpárral érkezett meg az edzőpályára, majd beragasztott térddel futott a szövetség fizioterapeutájának felügyelete mellett, de labdás gyakorlatokat nem végzett.
Jochim Löw szövetségi kapitány a 19.15 órakor kezdődő sajtótájékoztatón beszél majd a sérültek állapotáról, az eseményen Hummels is részt vesz.
A csoportkör utolsó, harmadik fordulója mindkét válogatott számára sorsdöntő lesz a továbbjutás szempontjából, a németeknek jelenleg három, a magyaroknak egy pontjuk van a Münchenben szerdán 21 órakor kezdődő találkozó előtt.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés