Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Szalai Ádám: a vezér, aki összekovácsolja a társadalmat

Frissítve 30/06/2021 - 10:42 GMT+2

Ugyan a papírformának megfelelően három meccs után véget ért a magyar válogatott számára az Eb, születtek új hősök, és megerősítették státuszukat régiek.

Adam Szalai hat seinen Vertrag bei Mainz 05 verlängert

Fotó: SID

Ugyan a magyar válogatottnak már véget ért a labdarúgó Európa-bajnokság, de múlt szerdán egy olyan élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik megnézték a csapat müncheni, Németország elleni mérkőzését, amelyben nem sokszor az elmúlt 30 évben.

A németekkel szemben elért döntetlenről, a szövetségi kapitány, Marco Rossi hatásáról, és Szalai Ádám kapitányi erényeiről beszélgetünk Marosi Gergely sportújságíróval.
A műsor második részében folytatjuk olimpiai beharangozó sorozatunkat, és miután a múlt héten bemutatkozott egyik műsorvezetőnk, most a másikon volt a sor. Rév Dánielről kiderül, hogy hogyan szeretett bele a kézilabdába és a kézműves sörökbe, de az is, hogy mit vár a magyar női kézilabda válogatottól az előttünk álló olimpián.
A műsor végén jönnek a hét legfontosabb hírei az Ácsi! rovatban, megtudhatjuk, hogy melyik játékosért mennyi pénzt kínál valamelyik topbajnokság csapata...

Podcastjeink már a Spotify és az Apple Podcast alkalmazásokban is meghallgathatók!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés