Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Parádés reklámfogás: nem akármit neveznek el az angol kapitányról

Nagy Benjámin

Publikálva 05/07/2021 - 19:41 GMT+2

Bármi is lesz az Európa-bajnokság végeredménye, ezt a tervet már biztosan végrehajtják Angliában.

Gareth Southgate

Fotó: Getty Images

Southgate, a versenyló!

Gareth Southgate neve már azzal isteninek számít Angliában ezekben a napokban, hogy a válogatott a 2018-as világbajnokság után az idei Eb-n is bejutott az elődöntőbe – persze pontosan tudjuk, hogy amennyiben szerdán kikapnak a Wembley-ben a dánoktól, akkor visszatérnek a kritikus hangok és biztosan találnak valami olyan fogást a szövetségi kapitányon, ami leginkább a keretkijelölésre, a taktikára vagy arra vonatkozik, hogy kit tett be a kezdőcsapatba vagy kit hagyott ki onnan.
Mindenesetre a csoportból való továbbjutáson, majd a németek és az ukránok elleni sikeren felbuzdulva a híres newmarketi Southgate Stables lovarda és lovasközpont, az Amy Murphy Racing névadójaként és trénereként dolgozó Amy Murphy úgy döntött, a brit versenyszövetségnél (BHA) Gareth Southgate tiszteletére lefoglalja a Southgate nevet a következő versenylovuknak.
Mindig arra törekszünk, hogy különböző módokon és találékonyak legyünk, ezáltal tulajdonosokat vonzzunk a pályára. Mindig új ötleteket és új utakat kell keresni, hogy előreléphessünk az értékesítésben és a marketingben, úgyhogy nincs veszítenivalónk" - mondta Murphy arra utalva, hogy szeretnék potenciális ügyfélként megszólítani a focit és lóversenyzést egyaránt kedvelő angol embereket – példaként azt a Michael Owent hozta fel, aki maga is birtoktulajdonos, zsokéként is versenyzett néhányszor, a legnagyobb lánya pedig profi díjugrató.
"Köztudott, hogy sok a kapcsolódási pont a két sportág között, elég csak Owenre gondolni. Az udvarunk neve Southgate Stables, úgyhogy egyértelmű, hogy a válogatott menetelésével párhuzamosan egyből lefoglaltuk a nevet” – tette hozzá Murphy.
A párhuzam egyébként azért is érdekes, mert az angol válogatott tagjai a negyeddöntőt megelőzően óriási örömünnepet csaptak: Adam Lallana, Alex Oxlade-Chamberlain, Andy Robertson, James Milner, Jordan Henderson és Trent Alexander-Arnold a tulajdonosa ugyanis annak a Mr. McCann névre hallgató, egyébként épp Michael Owen egyik istállójában élő versenylónak, aki a napokban Haydockban nyert meg egy derbit.
Az Eb-n eddig gólt sem kapó Anglia magyar idő szerint szerda este 21 órakor fogadja Dániát a Wembley-ben – amennyiben nyernek, az olasz-spanyol elődöntő győztesével szintén hazai környezetben játszanak a fináléban.
forrás: Sky Sports
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés