Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A lelátón szólogattak be egymásnak a francia válogatott tagjainak rokonai

Szabó Christophe

Publikálva 29/06/2021 - 21:13 GMT+2

A Svájc elleni kieséssel végződő nyolcaddöntőben Adrien Rabiot édesanyja összeszólalkozott Paul Pogba testvéreivel, valamint Kylian Mbappé édesapjával.

Rabiot és Pogba

Fotó: Getty Images

Egy vereség sosem ébreszt kellemes érzéseket, különösen így volt ez a francia válogatott tagjainál is. Sőt, ahogy a L’Equipe beszámol róla, a csapat tagjainak rokonai is összezördültek a lelátón, ami újradefiniálja az “öltözői törésvonalak” fogalmát.
A legnagyobb francia sportnapilap szerint a Svájc elleni meccs során a pályán tapasztalt feszültség a lelátókra is áttelepedett. Kezdetben Pogba próbálta meg spannolni a társait – kevés sikerrel, majd Gavranovic 85. percben szerzett lesgóljánál a Kékek egyre tehetetlenebbül tekintettek a kispad felé.
A nézők között helyet foglalt Adrien Rabiot édesanyja is, aki egyben a játékos ügynöki feladatait is ellátja. A szenvedélyes asszony sokszor adott hangot nemtetszésének, amit több mellette ülő néző is kifogásolt. Paul Pogba szintén ott tartózkodó testvérei ezt állítólag szóvá is tették.
A helyzet akkor fokozódott, amikor Paul Pogba a 91. percben eladott labdájából Gavranovic szerzett egyenlítő gólt: Rabiot sérelmezte Pogba hibáját, aki megpróbálta lerázni a kritikákat, heves szóváltás kerekedett belőle, Raphael Varane lépett közbe lenyugtatni a kedélyeket. Mindez alatt Rabiot édesanyja a Pogba-testvérekkel vívott csörtét.
Pogba aztán Deschamps-pal kezdett el hevesen vitatkozni, a szövetségi kapitány állítólag a Rabiot-val való összezördülést próbálta elsimítani. "Ő egy igazi versenyző-típus” - mondta Deschamps Pogbáról. Viszont az ilyen helyzetekben meg kell őriznie a nyugalmát, hogy ne essen ki a meccsből.”
A hosszabbítás lejártakor a franciák szétszóródva várták a tizenegyes-párbajt. A svájciak kört alkottak és összeölelkeztek. A lelátói nyugalom sem tért vissza, további odamondások tarkították az estét, ezúttal Rabiot édesanyja Kylian Mbappé édesapját vette célba. Így ért véget a franciák számára a bukaresti éjszaka.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés