David Barralt még pénteken szerződtette a harmadosztályú DUX Internacional de Madrid, mely közleményében kitért arra, hogy a megállapodást virtuális valuta-mozgás követte.


A 37 éves, botrányairól ismert Barral korábban megjárta a Real Madrid akadémiáját, múlt héten pedig egy nyugat madridi kerülethez tartozó csapathoz írt alá.
A bejelentésről szóló hivatalos közleményben kitérnek arra, hogy Barralért virtuális valutában, bitcoinban történt a kifizetés. Barral szerződése ugyan lejárt korábbi klubjánál, a Racing Santandernél, így vélhetően aláírási pénzről lehet szó.
UEFA Nations League
"Nekünk nincsenek félvállról vett mérkőzéseink, nekünk minden egyes mérkőzés élet-halál harc"
9 ÓRÁJA
Érdekesség, hogy az International de Madrid tulajdonosa 2020 júliusától az a DUX Gaming, mely egy E-sportban szakosodott vállalat és amelynek tulajdonosai között szerepel az ismert spanyol Youtuber, Mario Alfonso Garrido (ismertebb nevén: DjMaRiiO), valamint két játékos is: Thibaut Courtois, a Real Madrid kapusa, valamint Borja Iglesias, a Betis játékosa.
A kérdés már csak az, hogy a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) és a FIFA fog-e tenni bármi nemű lépést a kérdésben, vagy megszületett az első precedens arra, hogy a jövőben kriptovalutákkal lehessen játékosokat vásárolni.
Premier League
Egy halom pénzt tapsolhat el játékosokra Conte, már megindultak a pletykák, milyen poszton erősítene
9 ÓRÁJA
UEFA Bajnokok Ligája
Erősebb csapat a Liverpool, de a Realt eddig sem zavarta, ha lefocizták a pályáról
11 ÓRÁJA