Az Agár becenévvel illetett sportember összesen 32-szer szerepelt a Nationalelfben, 1949 és 1960 között az 1. FC Kaiserslautern játékosa volt, s pályafutása során mindössze egyszer váltott klubot, 1960-tól hat évig a SV Röchling Völklingen csapatát erősítette. A Kaiserslauternnel 1951-ben és 1953-ban bajnokságot nyert.

"A lefújáskor tudtuk, hogy világbajnokok vagyunk" - emlékezett egyszer az 1954-es vb-döntőre. - "De azt, hogy ez otthon mennyit jelent az embereknek, azt csak akkor éreztük, amikor újra német földre léptünk. Nagyszerű fogadtatásban volt részünk."
A II. világháború vége után kilenc évvel a győzelem politikailag és gazdaságilag is nagy lökést adott a németeknek, százezrek várták haza a friss világbajnok csapatot szállító vonatot. Eckel ugyanakkor mindig visszautasította, hogy "berni hősnek" nevezzék.
DFB-Pokal
Másodosztályú csapat ellen esett ki a Dortmund a Német Kupából
6 ÓRÁJA
https://i.eurosport.com/2017/11/06/2205442.jpg
"Teljesen normális ember maradtam" - hangoztatta gyakran Eckel, a finálé legfiatalabb játékosa, aki egyike volt annak a két német futballistának, aki a vb mind a hat mérkőzésén játszott.
Forrás: MTI
Premier League
Megvan Rafa Benitez ideiglenes utódja az Evertonnál
8 ÓRÁJA
Bundesliga
Ügynöke nyíltan beszél a lehetséges klubjairól, de Haalandot már zavarja, ha a jövőjéről kérdezik
10 ÓRÁJA