Miután a labdarúgó világbajnokság kezdete előtti előzetesben már felfedtem argentin-drukker mivoltomat, talán más hangsúllyal olvasható az alábbi "elmarasztaló" cikk. Amelynek egy rövid videó az apropója, amely a szombati vb-negyeddöntőben a Belgium elleni 1-0-s sikerrel továbbjutó argentin csapat drukkereit örökít meg. Néhányuk  kezében műanyagból készült gerincoszlop látható, amelyet - kárörvendő módon - boldogan lengetnek a fieszta közben.
A különleges szurkolói kellék nem véletlenül került most hirtelen képbe, amely egyértelmű és nem túl sportszerű utalás az örök rivális (vajon létrejön a döntőben a brazil-argentin csata?) brazil válogatott kulcsjátékosára. Neymar a Kolumbia elleni pénteki negyeddöntős találkozón sérült meg, csigolyasérülése miatt pedig tegnapra az is eldőlt, hogy ezen a tornán a Barcelona sztárja már nem segítheti tovább a Scolari csapatot.
Labdarúgás
Az UEFA felfüggesztette a fegyelmi eljárást a Szuperliga megmaradt klubjaival szemben
37 PERCE
A Napoli védője, Juan Zuniga által hátba térdelt Neymar időközben már el is hagyta a brazil csapat főhadiszállását és helikopterrel Sao Paolóba szállították további kezelésre. Abban azért bízunk, hogy a combizomsérülése után a vb folytatásában már szintén "munkaképtelen" argentin Angel di Maria kapcsán a brazil drukkerek nem folytatják a most elkezdett "anatómiai-háborút"...
Premier League
Tényleg Artetából lehet a következő Wenger? Büszkeség és balítélet az Arsenal-Tottenham után
19 ÓRÁJA
Serie A TIM
Hetekre kidőlt a Juventus két sztárja, bajban a Zebrák
19 ÓRÁJA