"Az embereknek van egy képe Ronaldóról, ami nem tükrözi a valóságot" - nyilatkozta a Süddeutsche Zeitungnak a 33 éves futballista, akinek jelenleg nincs csapata, és nem is tagja a már Budapesten készülő, címvédő együttesnek.
"Ha egy játékos koncentrált és célokat tűz ki maga elé, az teljesen normális. Gyakran felteszem magamnak a kérdést, hogy hogyan viselkednék, ha én lennék a világ egyik legjobbja, és minden nyomás az én vállamra nehezedne" - mondta Éder, aki szerint az embereknek meg kell érteniük, hogy mindez nem olyan könnyű feladat.
A 35-szörös válogatott csatár úgy véli, az ötszörös aranylabdás Ronaldo az elmúlt években bebizonyította, hogy nagyon jó csapatjátékos.
Euro 2020
„CR olyan, mint Nadal”
16 ÓRÁJA
Meglepett és kiemelkedő volt az a beszéd, amit a 2016-os döntő után tartott az öltözőben. Azt mondta, hogy az a trófea a legfontosabb számára mind közül, pedig addigra már annyi mindent megnyert, hogy összeszámolni is nehéz lett volna
- nyilatkozta Éder.
A portugál válogatott jövő kedden, a Puskás Arénában, a magyarok ellen kezdi meg a szereplését az Eb-n, négy nappal később pedig Münchenben a németek vendége lesz, majd június 23-án - szintén Budapesten - a világbajnok franciákkal találkozik.
Forrás: MTI
Labdarúgás
Ronaldo nem fért bele a Bajnokok Ligája-álomcsapatába
01/06/2021 10:06
Serie A
Még maradt esélye a Juvénak a BL-re
15/05/2021 19:21