A klubigazgató ezzel összefüggésben jelezte: nagy váltás nem lesz, stabilitás kell, a posztokról az edző határoz, ha ez megtörtént, azonnal nyilvánosságra hozzák.
Joao Janeiro vezetőedző azt mondta, a jövőben a jó nem elegendő, megfelelő hozzáállást és 200 százalékos teljesítményt vár a játékosoktól. A továbbiakban is többnyire a Debreceni Labdarúgó Akadémia lesz az utánpótlás legfőbb bázisa - tette hozzá. Az első edzőmérkőzést szombaton tartják.
Makray Balázs, a DVSC Futballszervező Zrt. cégvezetője méltatta azt a partneri együttműködést, amely az egyesület új tulajdonosa, a nemzetközi színtéren mozgó NSE Sport Kft., a város, a DVSC Egyesület, valamint az egyetem között létrejött, és garanciát jelent arra, hogy a klub visszakerüljön a hazai élmezőnybe, valamint az európai színtérre.
Labdarúgás
Szalait karrierje, kora és személyisége tette tökéletes vezérré
27/09/2022 - 16:57
A cégvezető közlése szerint az új tulajdonossal kötött szindikátusi szerződés első fázisa lezárult, megérkezett az első részlet, a klub idei költségvetése pedig több lesz mint a tavalyi, a részletekről később adnak tájékoztatást.
Bejelentette: a Loki játékosai július 9-16. között Ausztriában edzőtáboroznak, ami segíthet abban, hogy július végén jól kezdjék a bajnokságot.
Forrás: MTI
UEFA Nations League
Marco Rossi: jó lett volna még egy csodát tenni - reakciók a magyar-olasz után
27/09/2022 - 09:52
Labdarúgás
Dzsudzsák és Szoboszlai után – Kerkez Miloš akár 20 évesen topligába érhet
20/09/2022 - 15:42