Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Gulácsiék nem jutottak a Dortmund sorsára, negyeddöntőben a Leipzig

MTI

Publikálva 19/01/2022 - 23:07 GMT+1

Az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgóival jutott negyeddöntőbe a Német Kupában, ahol szerdán a másodosztályú Hansa Rostock ellen nyert otthon 2-0-ra.

Német Kupa - Negyeddöntős a Leipzig és a Freiburg

Fotó: SID

Német Kupa - Negyeddöntős a Leipzig és a Freiburg

Az elmúlt évben döntős lipcseieknél a 16 között kezdőként lépett pályára Gulácsi Péter és Willi Orbán is - mindketten végigjátszották a mérkőzést -, míg a szombati bajnoki összecsapást megelőző bemelegítésnél megsérülő Szoboszlai Dominikra nem számíthattak. A középpályásnál a hétfői vizsgálatok combizomhúzódást állapítottak meg.
Sallai Roland együttese, a Freiburg is továbbjutott, miután 4-1-re nyert a Hoffenheim vendégeként. A magyar válogatott futballista a 72. percben csereként lépett pályára.
Két élvonalbeli csapat viszont búcsúzott: a Hertha BSC-t fővárosi riválisa, az Union Berlin ejtette ki 3-2-es győzelemmel, míg a Borussia Mönchengladbach a másodosztályú Hannover otthonában maradt alul 3-0-ra.
A címvédő Borussia Dortmund még kedden, szintén a nyolcaddöntőben búcsúzott a labdarúgó Német Kupában, miután nagy meglepetésre 2-1-re kikapott a másodosztályban listavezető St. Pauli otthonában. Szalai Ádám csapata, a Mainz, a magyar válogatott kapitánya nélkül szenvedett vereséget a VfL Bochum otthonában, és kiesett.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása