Több mint 20 évvel azután, hogy Dennis Rodman otthagyta az NBA-t, egy másik Rodman vezetéknevű sportoló bukkant fel a profik között, csak éppen labdarúgóként. Ő pedig nem más, mint Trinity, a lepattanókirály 18 esztendős lánya, akit januárban draftolt a Washington Spirit. 


Az NWSL (National Women's Soccer League) játékoskiválasztásán a második helyen szerezte meg az ötszörös NBA-bajnok Dennis Rodman lányát, Trinity Rodmant a Washington Spirit. Az U20-s amerikai válogatott támadót a tavalyi márciusi, CONCACAF U20-as női nemzetközi női labdarúgótornán mutatott hősies teljesítménye hatására választhatták ki, ahol nyolc gólt szerzett. A Mexikó elleni döntőben elért két találata biztosította az USA számára a  hatodik címének megszerzését ebben a versenysorozatban.
Olyan kevés adat van róla az interneten, hogy még az amerikai sajtóban is három különböző életkort láttunk róla megemlíteni (18, 19, 20), januárban ő maga tisztázta a kérdést a Twitterén. Egy kis kutatással kideríthető, hogy 2002. május 20-án született. 
The Emirates FA Cup
Ez ám a pech: Összesorsolták a Manchester Cityt és a Chelsea-t az FA-kupában
5 ÓRÁJA
Dennis Rodmanről sokaknak csak az ugrik be, hogy egy állat, de a Last Dance róla szóló epizódjaiból, a harmadik és negyedik részéből azért megtudhattuk, milyen jófej is tud lenni. A Pistonsban Chuck Daly, a Chicago Bullsnál pedig Phil Jackson bizonyult számára apafigurának, amire azért volt szüksége, mert a vér szerinti apját csak 2012-ben ismerte meg. 
Ahogy az Roland Lazenby Michael Jordanről szóló könyvéből is kiderül, Jackson elsősorban a pedagógiai érzékével alakított ki nyerő csapatot a Bullsból, és a második triplázásban kulcsszerepet játszó Rodmant úgy kezelte, hogy a "Féreg" minden kihágása ellenére a közösség hasznára tudjon válni. Ráadásul volt egy nagyon emlékezetes mondata a dokumentumfilmben, amivel például a Giro d’Italia 2017-es győztese, a holland Tom Dumoulin is egyetértett: "A kosarasokat nem azért kell megfizetni, amit csinálnak, hanem azokért a szarságokért, amiket a pályán kívül nyomnak".
A Pistons-legenda újabb verziója, hogy miért hagyta faképnél Jordant | Eurosport
A The Last Dance c. sorozat legutóbbi két epizódja Dennis Rodmanre, minden idők talán legkiválóbb védőjátékosára, valamint a Chicago Bulls és a Detroit Pistons közötti legendás párharcokra fókuszált.
Trinity Rodman soha nem játszott egyetlen meccset sem a washingtoni egyetemi csapatában (Washington State University), miután a szezont elhalasztották a járvány miatt.
"Jelenleg egy olyan ponton vagyok, ahol azon a szinten lehetek, hogy még jobb legyek, mint az egyetemen lennék, szóval csak úgy álltam hozzá, hogy 'gyerünk, jobb akarok lenni'." -
kommentálta profivá válását
Trinity Rodman
. "
Nyilvánvalóan ez volt az álmom. Őszintén szólva sokan mondhatják, hogy nem ez a megfelelő idő profivá válni, de most úgy gondolom, hogy ez egy tökéletes alkalom arra, hogy bejussak a ligába és jobb játékossá váljak."
De Rodman, az Év fiatal női labdarúgójának járó díj döntőse nem akar apja árnyékában játszani.
"Az apám elképesztő sportoló volt, és bár tőle kaptam ezeket a géneket, de szeretném, ha inkább Trinity Rodmanként ismerjenek meg, n
e csak Dennis Rodman lányaként. 
Izgatott vagyok, hogy kikövezhetem a saját utamat, és jobbá válhatok ezen az úton." - mondta NBA Hall of Fame-apjáról, aki leginkább kemény védekezéséről és zseniális lepattanózó képességeiről volt ismert.
Trinityt idősebb testvére, Dennis Thayne ’DJ’ Rodman inspirálta a Washingtonba költözésre. Bátyja a Washington State egyetemi kosárlabda-csapatának bedobója. 
"Miután DJ elment Washingtonba, azt mondtam anyámnak, hogy nem hagyom el Kaliforniát, nem megyek Washingtonba. 
Aztán elmentem DJ iskolájába, találkoztam a focicsapattal, ellátogattam az egyik mérkőzésükre,
 láttam, ahogy DJ az iskolában csinálja a dolgát, és úgy gondoltam, hogy '
istenem, én is itt 
szeretnék lenni!'"- 
mondta
Trinity
a
Pac-12 Networks TV-
nek.
részben via Olimpic Channel
Foci-vb
Fernandes-dupla repítette nyolcaddöntőbe Portugáliát a katari vb-n
5 ÓRÁJA
Foci-vb
Foci-vb: Így hangolt a brazilok elleni meccsre a svájci válogatott
6 ÓRÁJA