Emlékezetessé tette profi debütálását az ötszörös NBA-bajnok Dennis Rodman focista lánya.

A 18 éves Trinity Rodmant januárban draftolta a NWSL-ben (National Women's Soccer League) szereplő Washington Spirit. Az U20-as amerikai válogatott támadót a tavalyi márciusi, CONCACAF U20-as női nemzetközi női labdarúgótornán mutatott hősies teljesítménye hatására választhatták ki, ahol nyolc gólt szerzett.
A Mexikó elleni döntőben elért két találata biztosította az USA számára a hatodik címének megszerzését ebben a versenysorozatban. Trinity Rodman soha nem játszott egyetlen meccset sem a washingtoni egyetemi csapatában (Washington State University), miután a szezont elhalasztották a járvány miatt.
The Emirates FA Cup
Ez ám a pech: Összesorsolták a Manchester Cityt és a Chelsea-t az FA-kupában
3 ÓRÁJA
Emlékezetessé tette élete első profi mérkőzését, öt perccel azután, hogy csereként pályára lépett szombaton, az első labdaérintéséből szerzett egy szép gólt. Üröm az örömben, hogy a Spirit 3-2-es vereséget szenvedett a North Carolina Courage ellen.
Rodman, az Év fiatal női labdarúgójának járó díj döntőse korábban arról beszélt, hogy nem akar apja árnyékában játszani.
"Az apám elképesztő sportoló volt, és bár tőle kaptam ezeket a géneket, de szeretném, ha inkább Trinity Rodmanként ismerjenek meg, ne csak Dennis Rodman lányaként. Izgatott vagyok, hogy kikövezhetem a saját utamat, és jobbá válhatok ezen az úton." – mondta az ötszörös aranygyűrűs, NBA Hall of Fame-apjáról, aki leginkább kemény védekezéséről és zseniális lepattanózó képességeiről volt ismert.
"Szerintem a legnehezebb, hogy mindig összehasonlítanak vele és elvárják, hogy olyan legendás legyek, mint amilyen ő volt. Ezen túl kell lépni, szét kell választani kettőnk karrierjét, és meg kell különböztetni magam tőle. Igen, ő egy sikeres NBA-kosárlabdázó volt, én pedig egy sikeres NWSL-játékosnak készülök." - tette hozzá Trinity Rodman.
részben via ESPN
Foci-vb
Fernandes-dupla repítette nyolcaddöntőbe Portugáliát a katari vb-n
3 ÓRÁJA
Foci-vb
Foci-vb: Így hangolt a brazilok elleni meccsre a svájci válogatott
4 ÓRÁJA