Sami Khedira, a Hertha BSC világbajnok labdarúgója továbbra sem teljesen egészséges, ezért nem számít rá Dárdai Pál, az együttes vezetőedzője.


A magyar szakember hétfőn közölte: csak akkor veszi majd figyelembe Khedirát a meccskeret összeállításánál, amikor a középpályás százszázalékos állapotban lesz, és óva intette őt az ezzel kapcsolatos túl nagy ambícióktól.
"Számomra ő jelenleg egy sérült játékos. Mindannyian boldogok leszünk majd, amikor visszatérhet, de ehhez előbb a csapattal kell edzeni. Tegnap vagy tegnapelőtt már kint volt ugyan a pályán, de ez még eltarthat egy ideig" - nyilatkozta a szakember. Hozzátette: izomsérüléssel bajlódó játékosok esetében nagy a kockázata az elsietett, túl korai visszatérésnek.
Labdarúgás
Fellélegezhetnek az ESL alapítói
2 ÓRÁJA

043_dpa-pa_210221-99-534109_dpai.jpg

Fotó: Eurosport

Khedirát február elején szerződtette a berlini együttes a Juventustól, amelyben az őszi idény során egyszer sem számítottak a játékára. A Herthában előbb kétszer csereként, majd kétszer kezdőként játszhatott a bajnokságban, de utóbbi meccseken sem lehetett végig a pályán. Az elmúlt három fordulóban - amelyben a Hertha kétszer nyert - már vádlisérülés miatt hiányzott.
Khedira az együttes vasárnapi bajnoki összecsapása előtt azt nyilatkozta: április 4-én, 34. születésnapján az Union Berlin elleni városi derbin már játékra alkalmas állapotban lehet.
A Hertha a 26. fordulót követően 24 ponttal a 14. helyen áll a Bundesligában, egy ponttal az osztályozós helyén lévő Köln, és kettővel a már kieső pozícióban lévő Bielefeld előtt.
MTI
Labdarúgás
A Liverpool szerződést hosszabbított sztárfocistájával
2 ÓRÁJA
Labdarúgás
Az UEFA 13 ezer nézőt engedélyezett az Európai Szuperkupa-mérkőzésre
4 ÓRÁJA