Ha négy pontot szerzünk, akkor már nem leszünk kieső helyen. Nem szabad hagynunk, hogy belénk beszéljék a nyugtalanító dolgokat. Mi vagyunk a berliniek. Bíznunk kell magunkban, itt nincs idegeskedés - fogalmazott a magyar vezetőedző a hétfői online médiabeszélgetésen.
A fővárosi együttes a klubnál tapasztalt koronavírus-fertőzések miatt - maga Dárdai is megbetegedett - két hete nem játszott mérkőzést, s a 17., kieső helyre csúszott vissza a tabellán, miután az 1. FC Köln és a Mainz hat-hat, az Arminia Bielefeld pedig négy pontot szerzett ezen időszak alatDárdai Pált.
https://i.eurosport.com/2021/04/15/3114819.jpg
Bundesliga
Dárdaiék győzelmükkel óriási lépést tettek a bennmaradás felé
12/05/2021 18:42
A Hertha pénteken kezdheti újra az edzéseket, majd hétfőn, Mainzban következik az első mérkőzése, azzal együtt 13 nap alatt öt meccs vár a csapatra.
Mainzban a nulláról a száz százalékra akarunk kapcsolni, de nem úgy, hogy valaki azonnal kidőljön. Hat mérkőzésünk még hátravan - mondta a 45 éves Dárdai Pál, hangsúlyozva, hogy ha esetleg ki is kapnak hétfőn, az még nem fogja az automatikus kiesésüket jelenteni.
A magyar válogatott volt szövetségi kapitánya negatív teszteredmény esetén szerdán hagyhatja el a lakóhelyét, és mint mondta, nemcsak magán érzi a türelmetlenséget.
Mindenki várja már, hogy szabadulhasson, mindenki készen áll az edzésre. Egy idő után unalmas, hogy csak nézed a futballt -
fogalmazott a szakember.
Forrás: MTI
Labdarúgás
Nem számíthat a Hertha egyik alapemberére Dárdai a hajrában
07/05/2021 14:21
Bundesliga
Szalaiék ikszeltek a fertőzéshullám után visszatérő Dárdaiékkal
03/05/2021 18:16