A DAC tulajdonosa marasztalja Schäfer Andrást

A közmédiának adott interjújában a sportvezető leszögezte, természetesen ha a téli átigazolási időszakban olyan ajánlat érkezik a 2021-es esztendő legjobb magyar futballistájának választott középpályásért, amely neki és az egyesületnek is elfogadható, akkor leülnek tárgyalni, de nagyon örülne neki, ha a 22 éves játékos maradna.
Schäfert a klub szurkolói az őszi idény legjobbjának választották, a középpályás a szavazatok 50,27 százalékát kapta. A 2014 óta létező internetes voksoláson ez a második legfölényesebb siker a csapatkapitány Kalmár Zsolt egy évvel ezelőtti 51,69 százaléka után.
Bundesliga
Schäfer András: "Érzem a bizalmat, jó helyre jöttem"
22/01/2022 17:38
Világi Oszkár a közelmúlt történéseivel kapcsolatban elmondta, egyelőre úgy tűnik, bejött az edzőváltás, hiszen a Kisvárdától érkező Joao Janeiro irányításával eddigi öt bajnokiján három győzelmet aratott, és kétszer játszott döntetlent a gárda, ráadásul "ugyanazok a játékosok, teljesen másképp játszanak", mint korábban.
"A bajnokságban még bármi megtörténhet, az erő megvan bennünk, ezt kell győzelmekké alakítanunk" - tette hozzá Világi Oszkár.
Labdarúgás
Schäfer András Berlinbe szerződött
21/01/2022 09:57
Világbajnoki-selejtező UEFA
A vb nem jött össze, de egy szép győzelemmel búcsúzott a magyar válogatott a selejtezőktől
15/11/2021 21:51