Véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba - jelentette ki Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke Petry Zsolt és Gulácsi Péter ügyére reagálva.

Tudomásul kell venni, hogy minden közösségben, a munkahelyeken és a sportegyesületeknél is, világnézeti és értékrendbeli kérdésekben eltérő vélemények léteznek. Ha ezek nem kirekesztők, rasszisták, akkor ezekkel együtt kell tudni élni, el kell fogadni, hogy az emberek különbözőképpen gondolkoznak. A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba, ez egyaránt igaz Gulácsi Péterre és Petry Zsoltra is- fogalmazott az MLSZ vezetője a szövetség honlapján.
Hozzátette, meggyőződése, hogy a magyar válogatott teljesítményét és egységét nem fogja befolyásolni a most kialakult vita.
Labdarúgás
Evenepoel nem kér sokat a Girótól: „Csak szeretném jól érezni magam”
16 ÓRA
Nagyon remélem, hogy a jövőben a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak. Kérem a szurkolókat, hogy ahogy eddig, ezután is egységesen álljanak a válogatott mögött. A játékosoktól pedig azt várom el, hogy a válogatott minél sikeresebb Európa-bajnoki szereplésére koncentráljanak - hangsúlyozta Csányi Sándor.
MTI
Liga
Újabb műtét vár a Barcelona 18 éves szupertehetségére
16 ÓRA
Europa League
Cazorla: Remélem, hogy aki továbbjut, meg is nyeri az EL-t
17 ÓRA