Saját Facebook oldalán közölt buzdító videót Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, amiben arra biztatja a követőket, hogy váltsák meg jegyüket a csapat május 1-jei utolsó hazai bajnoki mérkőzésére a Mezőkövesd ellen. A sietség némiképp érthető: a hétfőn közzétett kormányrendelet szerint a következő nyitás nem időponthoz, hanem 4 millió beoltotthoz köthető, ebben az esetben nyithatják meg kapuikat többek között a nyílt és zárt sportrendezvények.
A miniszterelnök ma reggeli rádió interjújában bejelentette, hogy mivel csütörtökön a beoltottak száma elérte a 3,9 milliót, szombaton elindulhatnak a szabadidős tevékenységek. Tekintsünk el attól, hogy a szabályok százalékokat nem említenek, tehát akár már telt ház is lehet, van itt még egy érdekes kérdés. A Ferencváros mérkőzésére – az országban egyedül – már szerdán megindult a jegyértékesítés. A videó is szerdán került fel a Facebookra.
Labdarúgás
Crouch szerint nem Benítez lenne a legrosszabb választás a Spurs számára
EGY ÓRA
A Ferencváros ugyanis az egyetlen csapat, amelyik saját felületein tudja online értékesíteni a jegyeket.
Az NB 1-es és részben NB 2-es mérkőzések online jegyértékesítése az MLSZ központi weboldalán, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon zajlik. Egészen péntek reggelig (talán a rádióinterjú közléséig, nem egyértelmű) 18 csapat várt arra ezen a felületen, hogy elindulhasson a jegyvásárlás. A Ferencváros meccseire azonban saját felületén, a meccsjegy.fradi.hu címen lehetett – már a startpisztoly hivatalos eldördülése előtt.
https://i.eurosport.com/2021/04/30/3123702.png
Nem az első olyan eset ez, amikor az Üllői úti kapuk egy kicsit jobban nyitva állhatnak a többi stadion kapuinál, elég csak a legtöbb nézőt vonzó párosításra figyelni. Az elmúlt két évad 6 Ferencváros-Újpest párosításánál mindegyik újpesti mérkőzés zártkapus volt, a négyből három Üllői úti összecsapás pedig teltházas.
https://i.eurosport.com/2021/04/30/3123705.jpg
Labdarúgás
Evenepoel nem kér sokat a Girótól: „Csak szeretném jól érezni magam”
18 ÓRA
Liga
Újabb műtét vár a Barcelona 18 éves szupertehetségére
18 ÓRA