A fociban az a jó, hogy néha érdekesebb arról beszélni, ami a pályán kívül történik, mint arról ami „belül”.
Ez a cikk is erről szól.
A QPR menedzsere, Harry Redknapp elismerte: nem tudja a csapatnál tartani a Newcastle-be kölcsön adott, Loic Remy-t. A csatár 14 bajnoki gólt ért el a Premier League-ben, ahová ugyan visszajutott a QPR is, ám Remy az újonc helyett inkább már a Bajnokok Ligájába vágyik. Ez a vágya pedig teljesülhet is a - francia válogatottban tegnap Norvégia ellen gólt is szerző - támadónak, mivel a Liverpool, az Arsenal és a Chelsea is szívesen látná a soraiban. (Daily Express)
Liga
A Barcelona elnöke szerint Messi maradni fog a klubnál
5 PERC
Kilenc év után visszatérhet a Chelsea csapatába Tiago. Az Atletico Madriddal a Bajnokok Ligája döntőjében szereplő középpályás a 2004/05-ös szezonban már dolgozott együtt José Mourinhoval. Akkor viszont egy év után elváltak útjaik. Tiago a Lyon, a Juventus és az Atletico érintésével zárhatja be a majdnem egy évtizede megnyitott kört (Daily Mail)
A kilenc év Niklas Bendtner számára is fordulópontot hozhat. A sokkal inkább a pályán kívüli kezelhetetlenségével feltűnő csatár ugyanis ennyi év után inthet végleg búcsút az Arsenalnak. Arsene Wenger korábban többször is kölcsönadta, játszott a Birminghamban, a Sunderlandben és a Juventusban is. Most viszont az újonc Leicester és Burnley vagy a kiesés ellen harcoló Crystal Palace és Hull jelenthetik az új kezdetet. (Sun)

Fotó: Eurosport

Visszatért ugyan a Liverpoolhoz, de nem lehet biztos a jövőjében Pepe Reina sem. A 31 éves, tehát ideális korban lévő kapus a tavalyi évet kölcsönben a Napolinál töltötte. A hírek szerint nem sokáig marad Angliában, mert Brendan Rogers az eladásán gondolkodik. (Liverpool Echo)
A frissen műtött Luis Suarez figyelmeztette az angol világbajnoki keretben szereplő liverpooli csapattársait, hogy készüljenek, mert ott lesz a két csapat egymás elleni összecsapásán. (Times)
Amit sejteni lehetett az megvalósult: Mauricio Pochettino aláírt a Tottenhamhez. Szerződése 2019-ig szól. Feladata pedig nem is lehet más, mint újra a Bajnokok Ligájába vezetni a londoni együttest. (UEFA)
Claudio Pizarro még egy évig marad. A Bundesliga történetének legeredményesebb légiósa a tavalyi szezonban főleg csereként pályára lépve is el tudott jutni 10 gólig, ezért a klub elöljárói egy évvel meghosszabbították a szerződését. (UEFA)
Végezetül egy “szenzáció”. Megfejtették Cristiano Ronaldo szabadrúgásainak titkát. Egy extra csont segít a jobb bokánál a védjeggyé vált pontrúgások akkurátus kivitelezésében. (Sun)
Ennek tudatában érdemes megnézni a legszebbeket:
Labdarúgás
Közel a BL-induláshoz a szezon meglepetéscsapata, az edző mégsem marad
15 ÓRA
Labdarúgás
Elhúzódó bajnokavatás, éleződő kiesési csaták
17 ÓRA