Jürgen Klopp, az FC Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője elismerően beszélt Gulácsi Péterről, az RB Leipzig kapusáról a két csapat Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcát követően.


"Amellett, hogy kiváló kapus, a pályán kívül is nagyszerű srác. Az első félidőben nem tudtunk rajta fogást találni, a folytatásban viszont sikerült gólokat szereznünk"
- fogalmazott a német szakember az M4 Sportnak.
Klopp azt is kiemelte, hogy a magyar válogatott hálóőr korábban a Vörösöknél játszott, így kapusedzőjük, John Achterberg például nagyon jól ismeri őt.
Champions League
Tuchel a Chelsea-t, Valter Ati a magyar sportéletet rázta fel
02/06/2021 11:45
Gól nélkül búcsúzott a Leipzig | Eurosport
A Liverpool kettős győzelemmel, 4-0-s összesítéssel búcsúztatta a Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, miután a párharc szerdai visszavágóján is 2-0-ra nyert a Puskás Arénában. A találkozót, akárcsak az első mérkőzést, a szigorú német beutazási szabályok miatt rendezték Budapesten.
Az angol bajnok kettős győzelemmel, 4-0-s összesítéssel jutott a BL legjobb nyolc csapata közé, miután a párharc mindkét budapesti mérkőzését 2-0-ra megnyerte.
MTI
Champions League
Ilyen rövid tárgyalást még nem látott a futballvilág!
01/06/2021 19:12
Champions League
168 centisen is a középpálya egyik óriása a BL-döntő legjobbja
30/05/2021 13:00