Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Továbbjutott az Atalanta, kiütés a tegnapról mára halasztott meccsen

Eurosport
Eurosport

Publikálva 09/12/2020 - 21:22 GMT+1

Az Ajax Amsterdamnak otthon kellett volna legyőznie a bergamóiakat a 16 közé jutáshoz.

Fotó: Eurosport

A már biztos csoportelső, tavalyi győztes Liverpool mögött az előző idényben negyeddöntős Atalanta jutott tovább második helyen a nyolcaddöntőbe a labdarúgó Bajnokok Ligája D csoportjából.

Az Ajax Amsterdamnak otthon kellett volna legyőznie a bergamóiakat a 16 közé jutáshoz, de egygólos vendég siker lett a vége.
A Liverpool Mohamed Szalah korai góljával szerzett vezetést a dán Midtjylland otthonában, végül azonban be kellett érnie az egy ponttal. Az egyiptomi csatárnak ez volt a 22. gólja a BL-ben a Liverpool színeiben, ezzel Steven Gerrardot megelőzve már ő a klub történetének legeredményesebb futballistája a sorozatban.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. (utolsó) forduló:

D csoport:Ajax Amsterdam  (holland)-Atalanta  (olasz) 0-1 (0-0)gól: Muriel (85.)kiállítva: Gravenberch (79., Ajax Amsterdam)Midtjylland  (dán)-FC Liverpool  (angol) 1-1 (0-1)gól: Scholz (62.), illetve Szalah (2.)A csoport végeredménye : 1. FC Liverpool 13 pont, 2. Atalanta 11, 3. Ajax Amsterdam 7, 4. Midtjylland 2
H csoport:
Paris Saint-Germain (francia) - Basaksehir (török) 5-1 (3-0)gól: Neymar (21., 38., 50.), Mbappé (42., 62., az elsőt 11-esből), illetve Topal (57.)A csoport végeredménye: 1. Paris Saint-Germain 12 pont, 2. RB Leipzig (német) 12, 3. Manchester United (angol) 9, 4. Basaksehir 3
Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmények döntöttek.
A csoportok első két helyezettje a BL-nyolcaddöntőbe jutott, a harmadikok az Európa-ligában folytatják.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés