Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Leverkusen tényleg nem tud kikapni? - Őrületes befejezés után őrzik veretlenségüket Xabi Alonsóék

Eurosport Magyarország

Publikálva 27/04/2024 - 21:01 GMT+2

A már bajnok Bayer Leverkusen a 97. percben őrizte meg veretlenségét a 2023/24-es szezonban, mivel a német labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a harmadik helyen álló VfB Stuttgart ellen kétgólos hátrányból felállva mentett pontot.

A már bajnok Bayer Leverkusen a 97. percben őrizte meg veretlenségét a 2023/24-es szezonban, mivel a német labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a harmadik helyen álló VfB Stuttgart ellen kétgólos hátrányból felállva mentett pontot.

Fotó: Getty Images

A 97. percben egyenlített a továbbra is veretlen Leverkusen.
Xabi Alonso vezetőedző együttese ezzel már 46 tétmérkőzés óta nem talált legyőzőre, és továbbra is megvan az esélye arra, hogy a német élvonal történetének első veretlen bajnoka legyen.

Hengerelt az RB Leipzig, Sallai büntetőt rontott

A magyar érdekeltségű csapatok közül az RB Leipzig magabiztos győzelmet aratott, míg a Freiburg otthon kapott ki.
A Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló lipcseiek ugyan korán hátrányba kerültek a Borussia Dortmund elleni rangadón, de nagyon simán, 4-1-re diadalmaskodtak, így öt pontra növelték előnyüket riválisukkal szemben a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyen.
A Wolfsburg elleni összecsapáson a Freiburgba eltiltását követően a kezdőcsapatban tért vissza Sallai Roland. A magyar válogatott támadó hős lehetett volna, ugyanis 1-1-nél a 87. percben büntetőt végezhetett el, de a lövés pillanatában elcsúszott, így a labda csúnyán a kapu fölé szállt. Az emberelőnyben futballozó Wolfsburg ráadásul három perccel később betalált, így mindhárom pontot megszerezte.
A Lőw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató Bayern München Harry Kane duplájával nyert 2-1-re az Eintracht Frankfurt ellen, az angol válogatott támadó második találata profi pályafutása 400. gólja volt.
Bundesliga, 31. forduló:
  • Bayer Leverkusen-VfB Stuttgart 2-2 (0-0)
  • FC Augsburg-Werder Bremen 0-3 (0-0)
  • Bayern München-Eintracht Frankfurt 2-1 (1-0)
  • SC Freiburg-VfL Wolfsburg 1-2 (1-0)
  • RB Leipzig-Borussia Dortmund 4-1 (2-1)
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása