Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Sorozatban harmadik tétmeccsét vesztette el a Bayern

Eurosport Magyarország

Frissítve 18/02/2024 - 21:17 GMT+1

A Bayern München sorozatban harmadik tétmérkőzésén kapott ki: a címvédő bajor együttes vasárnap a német labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában 3-2-re maradt alul Bochumban.

VfL Bochum - FC Bayern

Fotó: Getty Images

A múlt hétvégén Leverkusenben bajnoki rangadót elveszítő, szerdán a Lazio otthonában Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén is alulmaradó bajorok korán vezetést szereztek a nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadt találkozón. A hazaiak azonban 3-1-re fordítottak a - Rómában ugyancsak piros lapot kapott - Dayot Upamecano kiállítása miatt megfogyatkozó Bayern ellen, amelynek a hajrában csak a szépítésre futotta az erejéből.
Thomas Tuchel vezetőedző - akinek munkáját Lőw Zsolt segíti - együttese 12 fordulóval a pontvadászat vége előtt nyolcpontos lemaradásban van a veretlenül éllovas Bayer Leverkusen mögött. A Bayern legutóbb 2015-ben kapott ki kétszer egymás után idegenbeli Bundesliga-találkozón.
Az Európa-ligában érdekelt Freiburg hazai pályán 3-3-as döntetlent játszott az Eintracht Frankfurttal. A hazaiak magyar válogatott futballistái közül Sallai Roland kezdőként 88 percet játszott, Szalai Attila a cserepadról nézte végig a találkozót. A Freiburg sorozatban elszenvedett három vereség után szerzett újra pontot a Bundesligában.
Bundesliga, 22. forduló:
SC Freiburg-Eintracht Frankfurt 3-3 (2-2)
VfL Bochum-Bayern München 3-2 (2-1)

Sorozatban negyedszer nyert a Manchester United
A Manchester United sorozatban negyedszer gyűjtötte be a három pontot az angol labdarúgó-bajnokságban: a 25. forduló vasárnapi játéknapján 2-1-re nyert a Luton Town vendégeként.
Premier League, 25. forduló:
Sheffield United-Brighton 0-5 (0-2)
Luton Town-Manchester United 1-2 (1-2)

Simán győzött az AS Roma
Az AS Roma háromgólos győzelmet aratott vasárnap a Frosinone vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
Az Európa-ligában szereplő és a hazai bajnokságban hatodik fővárosi klub hátránya így négy pontra csökkent a Bajnokok Ligája-indulást jelentő negyedik helyezettel szemben.
Serie A, 25. forduló:
Empoli-Fiorentina 1-1 (0-1)
Udinese-Cagliari 1-1 (1-1)
Frosinone-AS Roma 0-3 (0-1)
SS Lazio-Bologna 1-2 (1-1)
Cikkünk frissül a topligák további eredményeivel.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés