Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Elvált Sadio Mané és a Bayern München útja

Eurosport Magyarország

Frissítve 31/07/2023 - 19:56 GMT+2

Sadio Mané bejelentette, hogy elhagyja a Bayern München labdarúgócsapatát.

Sadio Mané távozik

Fotó: Getty Images

A szenegáli csatár valószínű távozásáról már hetek óta írtak a német lapok, a támadó pedig először hétfőn erősítette meg ezt az információt.
"Fáj, hogy búcsút kell intenem a Bayernnek" - nyilatkozta a Sky televíziónak a futballista. - "Más fajta véget képzeltem el a müncheni karrieremnek. Úgy érzem, tudtam volna segíteni a csapatnak az új szezonban és ezt bizonyítani is akartam, de így alakult. Ennek ellenére a klubnak és szurkolóinak is a legjobbakat kívánom."
Sajtóinformációk szerint a 31 éves Mané a szaúdi al-Naszr csapatánál folytatja majd pályafutását, ahol már hétfőn átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon.
Az afrikai csatár tavaly nyáron 32 millió euróért - plusz bónuszokért - szerződött a Liverpooltól Münchenbe, ahol nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, a szezon vége felé már a kezdőcsapatban is elveszítette a helyét. Harmincnyolc tétmeccsen 12 gólt szerzett.
Müncheni idényének mélypontja az volt, amikor a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő után az öltözőben összetűzésbe keveredett Leroy Sanéval, akinek az arcába ütött.
picture

Sadio Mane és Leroy Sane

Fotó: AFP

Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés