A magyar válogatott kapusa - aki combsérülés miatt kihagyta a lipcseiek múlt heti bajnokiját - elmondta, egyelőre csak a konditeremben edzett.
„Ott viszont minden gyakorlatot el tudok végezni, ami reményt ad a hétvégi játékommal kapcsolatban” - nyilatkozta Gulácsi, hozzátéve, mindennap tesztelik a sérült testrészét.
A csapatkapitányt nélkülöző lipcseiek 2-1-re alulmaradtak az Union Berlin vendégeként, a győztes csapatban Schäfer András, a vesztesben Willi Orbán játszott a magyar válogatottak közül.
UEFA Nations League
Rossi: "Reméltem, hogy Szalai Ádám szépen tud búcsúzni"
24/09/2022 - 05:59
Utóbbi kisebb combsérülése miatt kedden szintén nem edzett a csapattal. A gárda harmadik magyar légiósa, a támadó Szoboszlai Dominik ugyanakkor eltiltása után játékra kész.
Gulácsi a gyenge szezonkezdetről azt mondta: szombaton mindenképpen le kell győzniük a Wolfsburgot, mert az nyugalmat adna a csapatnak.
„Ha csak jól játszunk, és nem nyernünk, az most nem segít rajtunk" - mondta. „Nem szabad úgy hozzáállnunk, hogy még van időnk és ráérünk, el kell kezdenünk gyűjteni a győzelmeket, ami az alapja lehet utána egy jó sorozatnak” - tette hozzá.
Három fordulót követően az RB Leipzig 2 ponttal a 11. helyen áll a Bundesligában, szombati vendége, a Wolfsburg ugyancsak 2 pontot szerezve a 14.
MTI
Bundesliga
A Mönchengladbachtól érkezik Szoboszlaiék új főnöke
19/09/2022 - 16:48
Bundesliga
Bődületes magyar show a Bundesligában, Orban és Szoboszlai góljával nullázták le a Dortmundot
10/09/2022 - 15:39