Sebastian Kehl, a dortmundi klub sportigazgatója elmondta: a szombati vizsgálatok nem mutattak ki törést Reusnál, csupán a bokaszalagja sérült meg, ami három-négy hét kihagyást jelent esetében.
A Borussia Dortmund csapatkapitánya akkor szenvedett súlyosnak tűnő bokasérülést, amikor a Schalke elleni mérkőzés első félidejében Florian Flickkel küzdött a labdáért. Reust hordágyon vitték le. A találkozót csapata a hajrában szerzett góllal nyerte meg 1-0-ra.
Hans-Dieter Flick, a német válogatott szövetségi kapitánya jelölte a 33 éves Reust a magyarok elleni jövő pénteki, lipcsei, valamint a 26-i, londoni Nemzetek Ligája-találkozóra - amelyeket viszont így egészen biztosan kénytelen kihagyni -, és kulcsjátékosok között számolt vele a világbajnoki keretében is.
Bundesliga
Hordágyon vitték le a Dortmund középpályását, komoly hiányzója lehet a német válogatottnak
17/09/2022 - 15:36
A támadó középpályás sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a 2014-es vb-t, melyet a német válogatott megnyert, valamint a 2016-os Eb-t, majd szerepelt a 2018-as világbajnokságon, de akkor a németek már a csoportkörben búcsúztak, legutóbb pedig - saját döntése alapján - lemaradt a részben magyarországi rendezésű Eb-ről. Flicknek november 13-ig kell neveznie szűkített keretét a katari vb előtt.

MTI
Bundesliga
Schäfer András bemutatkozott a Bundesligában
13/02/2022 - 16:43
Bundesliga
„Mégis, mit vártak amikor egy olyan bírónak adták az év meccsét, akit már elkaptak bundázásért?"
06/12/2021 - 20:00