Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

"Talán most jön el az idő" - Csapatváltást fontolgat a Bayern világbajnok védője

Eurosport Magyarország

Publikálva 11/11/2022 - 11:44 GMT+1

Egyelőre nem tárgyal szerződése meghosszabbításáról Benjamin Pavard, a német bajnok Bayern München világbajnok labdarúgója, aki egy lapinterjúban nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy elhagyja a bajor csapatot és egy másik országban próbálja ki magát.

Benjamin Pavard

Fotó: Getty Images

Bundesliga - Pavard nem zárja ki, hogy elhagyja a Bayern Münchent

A 26 éves szélső védő 2016-ban igazolt a Lille-től Németországba, ahol előbb a VfB Stuttgartnál játszott, majd 2019-ben a müncheniekhez szerződött, akikkel jelenlegi megállapodása 2024 nyaráig szól. A francia válogatottal a jövő vasárnap rajtoló katari világbajnokságra készülő futballista a L'Equipe című sportlapnak adott interjút és beszélt arról, hogy mik a tervei.
Nem idegenkedek egy új kaland gondolatától. Talán most jön el az idő. Miért ne fedezhetnék fel egy új országot, egy új kultúrát"
- mondta Pavard, hozzátéve, hogy az esetleges váltásnál az új együttes sportkoncepciója lesz a legfontosabb számára. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy jelenleg még nincsenek konkrétumok és ha lesznek, azokról egyeztetni fog a Bayernnel, mert tiszteli a klubot.
A 63-szoros válogatott játékos már csak azért sem akar jelenleg a saját jövőjével foglalkozni, mert a válogatottra koncentrál, mellyel meg szeretné védeni világbajnoki címét a jövő vasárnap kezdődő katari tornán.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés