Nem vezethet mérkőzést a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának Felix Zwayer, akinek a tevékenységével kapcsolatban kritikák vetődtek fel a Bayern München elleni bajnoki meccs után.

Lutz Michael Fröhlich, a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) játékvezetői testületének első embere csütörtökön a Kicker magazinnak úgy fogalmazott: "nem volna felelősségteljes minden oldal felé", ha hasonló felállás alakulna ki.
"Jobb, ha hagyunk eltelni egy kis időt" - fűzte hozzá.
Bundesliga
Sallai Roland csapata és a Dortmund is nyerni tudott, ötöt vágott a Leverkusen
16 ÓRÁJA
A bíró a hónap elején a bajorok 3-2-es győzelmével zárult rangadón fújta a sípot, ezt követően Jude Bellingham és a dortmundi klub is kritikával illette a játékvezető döntéseit: ilyen volt a meccset eldöntő büntető, amelyet a VAR segítségével ítélt meg a bíró, aki azonban egy másik gyanús esetnél, amikor a sárga-feketék kaphattak volna tizenegyest, nem vette igénybe a videóbíró segítségét. Az angol válogatott játékost 40 ezer euróra büntette a DFB a találkozó utáni nyilatkozatáért.
"Egy olyan bírónak adták Németország legnagyobb meccsét, aki korábban fogadási csalásba keveredett, mégis mit vártak?" - mondta akkor a 18 éves futballista. Zwayert 2005-ben hat hónapra eltiltottak, mert érintett volt a nagy német bundabotrányban, a Robert Hoyzer-ügyben, amely során pénzért több alsóbb osztályú mérkőzés végeredményét is befolyásolták.
DFB-Pokal
Másodosztályú csapat ellen esett ki a Dortmund a Német Kupából
18/01/2022 21:53
Bundesliga
Ügynöke nyíltan beszél a lehetséges klubjairól, de Haalandot már zavarja, ha a jövőjéről kérdezik
18/01/2022 17:43