"Megbeszéléseket folytatunk Roberttel, s azt szeretnénk, ha olyan sokáig maradna nálunk, ameddig csak lehet. Viszont úgy látom, sokan azt gondolják, hogy az ilyen tárgyalások úgy működnek, mint az online menedzserjátékokban: csak megnyomunk egy-két gombot, és már meg is kötöttük az új szerződést" - méltatlankodott Oliver Kahn. "Robert egy olyan játékos, aki 30-40 gólt is képes szerezni minden szezonban. Természetesen az ilyen játékos elérkezhet arra a pontra, amikor úgy gondolja, itt már mindent elért, mindent megnyert. Az ilyen futballistát időbe telik meggyőzni, hogy maradjon."
Az ügyvezetőt arról is kérdezték, mit gondol a halálos fenyegetésekről, amelyek Julian Nagelsmann vezetőedző kapott, miután az együttes a múlt héten kiesett Bajnokok Ligájából (BL).
"Ha a Bayernnél dolgozol, el kell viselned a kritikát, és túl kell lépned rajta. Viszont ezek az üzenetek túlmennek a normalitás határán. Mégis milyen ember az, aki névtelenül halálos fenyegetéseket küld másnak? Nincs gyávább dolog annál, mint amikor névtelenül fenyegetőzik és becsmérel valaki" - jelentette ki Kahn.
Labdarúgás
Cristiano Ronaldo egy napig sem volt Bayern München-játékos a sajtóban
24/06/2022 13:02
Robert Lewandowski az idei szezonban is vezeti a Budndesliga góllövőlistáját 32 találattal. A Bayern München a BL előtt a Német Kupából is kiesett, viszont már a hétvégén, a Borussia Dortmund elleni rangadón megnyerheti a bajnokságot, sorozatban tizedik alkalommal.

Forrás: MTI
Labdarúgás
Kihalóban vannak a valódi középcsatárok, pedig ez a nyár is igazolja, hogy lenne rájuk igény
19/06/2022 16:43
Bundesliga
Lewandowski távozna a Bayerntől, szerinte az ő és a klub elképzelései nem egy irányba haladnak
07/06/2022 09:17