Hans-Dieter Flick vezetőedző a szezon végén távozna a Bayern München labdarúgócsapatától.

A tréner a Wolfsburgban 3-2-re megnyert bajnoki rangadót követően a Sky televíziós csatornának nyilatkozta, hogy szándékáról hétközben tájékoztatta a klub vezetőségét, a játékosokkal pedig a szombati diadal után közölte elhatározását. Flick arról nem beszélt, miért akar távozni, de médiaértesülések szerint hónapok óta rossz viszonyt ápol Hasan Salihamidziccsel, az egyesület vezetőtestületének tagjával.
Flick ugyan nem erősítette meg, hogy a nyári Európa-bajnokságot követően ő lehet a német válogatott éléről távozó Joachim Löw szövetségi kapitány utódja, de úgy fogalmazott, "ez egy olyan opció, amelyet minden edzőnek meg kell fontolnia".
Labdarúgás
A Chelsea csatára szerint a BL-győztes edző a tökéletes választás német szövetségi kapitánynak
27/05/2021 13:36
Löw egykori segítője 2019 novemberében vette át a bajor sztárcsapat irányítását, amellyel azóta mindent megnyert, ráadásul a Bajnokok Ligája történetében első csapatként tavaly százszázalékos teljesítménnyel diadalmaskodott. A mostani szezonban viszont már a BL-től és a Német Kupától is búcsúzott a Bayern, amely viszont a Bundesliga megnyerésével vigasztalódhat, ugyanis öt fordulóval a vége előtt hétpontos előnnyel vezet az RB Leipzig előtt.
MTI
Labdarúgás
Lewandowski: Flickkel történelmi tettet hajtottunk végre együtt
28/04/2021 10:16
Bundesliga
A tisztelet hiánya a legnagyobb baj a Bayernnél a világbajnok szerint
19/04/2021 14:48