Hans-Dieter Flick vezetőedző a szezon végén távozna a Bayern München labdarúgócsapatától.

A tréner a Wolfsburgban 3-2-re megnyert bajnoki rangadót követően a Sky televíziós csatornának nyilatkozta, hogy szándékáról hétközben tájékoztatta a klub vezetőségét, a játékosokkal pedig a szombati diadal után közölte elhatározását. Flick arról nem beszélt, miért akar távozni, de médiaértesülések szerint hónapok óta rossz viszonyt ápol Hasan Salihamidziccsel, az egyesület vezetőtestületének tagjával.
Flick ugyan nem erősítette meg, hogy a nyári Európa-bajnokságot követően ő lehet a német válogatott éléről távozó Joachim Löw szövetségi kapitány utódja, de úgy fogalmazott, "ez egy olyan opció, amelyet minden edzőnek meg kell fontolnia".
Foci-vb
Nein! A FIFA-elnök ötletéből köszönik, nem kérnek a németek
11/11/2021 - 10:48
Löw egykori segítője 2019 novemberében vette át a bajor sztárcsapat irányítását, amellyel azóta mindent megnyert, ráadásul a Bajnokok Ligája történetében első csapatként tavaly százszázalékos teljesítménnyel diadalmaskodott. A mostani szezonban viszont már a BL-től és a Német Kupától is búcsúzott a Bayern, amely viszont a Bundesliga megnyerésével vigasztalódhat, ugyanis öt fordulóval a vége előtt hétpontos előnnyel vezet az RB Leipzig előtt.
MTI
Világbajnoki-selejtező UEFA
Szigorít a német szövetségi kapitány? - Cudar világ jöhet az oltatlan játékosokra
10/11/2021 - 17:18
Bundesliga
Thomas Müller a legnagyobb rajongója a Bayern 18 éves aduászának
14/09/2021 - 17:26