Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Letartóztatták a Stuttgart játékosát, nemi erőszak lehet a vád

Eurosport Magyarország

Publikálva 11/06/2022 - 21:43 GMT+2

Az ibizai hatóságok letartóztatták Atakan Karazort, a Stuttgart futballistáját - erősítette meg a klub közleményében. A hivatalos tájékoztatásban arra nem tértek ki, milyen vádakkal néz szembe a játékos, de azt hozzátették: ártatlannak vallja magát. Sajtóhírek szerint nemi erőszakkal gyanúsítják a sportolót.

Atakan Karazor

Fotó: AFP

A német élvonalban szereplő Stuttgart közleményben megerősítette, hogy letartóztatták a klub egyik játékosát, Atakan Karazort. Sajtóhírek szerint nemi erőszak a vád.
"A klub állandó kapcsolatban van a játékos ügyvédeivel. Mivel folyamatban lévő ügyről van szó, mindenkitől megértést kérünk, amiért a klub nem kommentálja a továbbiakban" -
.
Arra nem tér ki a közlemény, mivel vádolták Karazort, ám azt hozzátették: a 25 éves labdarúgó tagadja az ellene felhozott vádakat. Sajtóhírek szerint viszont Karazornak nemi erőszak miatt kell bíróság elé állnia.
A Sun úgy tudja, egy 18 éves lány lehetett az áldozat, aki azt mondta a rendőröknek: szerda reggel bántalmazta őt két férfi. Karazort - egy másik német állampolgárságú férfival - pénteken hallgatták meg a bíróságon.
Ezeket az értesüléseket a helyi polgárőrség is megerősítette a lapnak: "Két német állampolgárt letartóztattak, miután egy nő azt vallotta a rendőröknek, szexuálisan bántalmazták. A nyomozás folyamatban van."
A 25 éves labdarúgó 2019 óta erősíti a Stuttgartot, azóta 63 mérkőzésen lépett pályára.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés