Bundesliga - Maximum 15 ezer néző lehet meccsenként

A kormánytagok és a tartományi vezetők részvételével folytatott csütörtöki tárgyaláson született döntés eredményeként a járványhelyzet miatt a kültéri eseményeken a lelátó 30-50 százalékát tölthetik fel, ám maximum 15 ezer szurkoló vehet részt a sporteseményeken. A beltéri rendezvények esetén a felső határ ötezer drukker lesz.
Az orrot és szájat takaró maszk viselése kötelező lesz, emellett csak a beoltottak vagy a koronavírusos megbetegedésből felépültek vehetnek részt az eseményeken. Ezeken felül egy friss teszteredmény opcionálisan a belépési feltételek közé tartozhat.
Bundesliga
Ügynöke nyíltan beszél a lehetséges klubjairól, de Haalandot már zavarja, ha a jövőjéről kérdezik
12 ÓRÁJA
Zárt kapus találkozók, sőt, akár a mérkőzések elhalasztása is a lehetséges forgatókönyvek közé tartozik majd a különösen magas fertőzöttségi aránnyal rendelkező régiókban.
Markus Söder, Bajorország miniszterelnöke kedden úgy fogalmazott: azt szeretné, ha a tartomány futballmérkőzéseit az év végéig zárt kapuk mögött rendeznék a koronavírus-járvány ismételt terjedése miatt.
A címvédő és listavezető Bayern München csak 25 százalékos kapacitással tölthette meg stadionját a múlt szombati, Bielefeld elleni mérkőzésen.
Bundesliga
Korábbi Bundesliga-ezüstérmes edző veszi át Szoboszlaiék irányítását
09/12/2021 10:43
Bundesliga
A Bayernnek ki kell szabadulnia támogatója fojtó öleléséből - a botrányos közgyűlés, jogász szemmel
30/11/2021 14:58