Nehéz időszakot jósol csapatának az idény hátralévő részére Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának a vezetőedzője.


"Szerintem az utolsó fordulóig nem lesz egyszerű dolgunk. Az idei évre kiállítottunk magunkról egy bizonyítványt, csak rá kell nézni a tabellára" - jelentette ki a magyar tréner, akinek együttese szombaton 1-1-es döntetlent játszott Stuttgartban. Ez egyben azt jelentette, hogy két vereség után ez volt a berliniek első pontszerzése a január 25-én újra kinevezett Dárdai irányításával.
A korábbi magyar szövetségi kapitány külön kitért a szombaton kiegyenlítő, 17 éves Luca Netz-re, aki a klub történetének a legfiatalabb gólszerzője lett.
Bundesliga
A Hertha bejelentette, hogy Dárdai vezetőedző marad
30/05/2021 13:20
Dárdai: Semmi nem érdekel, ami eddig történt | Eurosport
Pozitív érzésekkel zárta első edzését Dárdai Pál, akit hétfőn neveztek ki - ismét - a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC vezetőedzői posztjára. A 44 éves magyar szakember azt mondta, nem arra akar összpontosítani, ami eddig történt a szezon során az együttesnél. "Semmi nem érdekel, ami eddig történt.
"Ő igazi csiszolatlan gyémánt, megpróbáljuk őt hosszú távra magunkhoz kötni" - mondta Dárdai a balhátvédről, aki iránt a hírek szerint a Bayern München is érdeklődik.
A Hertha 21 forduló után a tabella 15. helyén áll 18 ponttal, mindössze egy pontra a kiesőzónától.
MTI
Bundesliga
Lewandowski rekordot döntött, kiesett a nagy múltú klub
22/05/2021 17:13
Bundesliga
Thomas Müller = Jolly Joker, mentor, lendület és szervezettség
20/05/2021 16:59