A Marca szerint már a szerződéstervezetről tárgyalnak a Real Madrid vezetői és David Alaba menedzserei, így egészen közel került a Bayern München 75-szörös osztrák válogatott labdarúgója ahhoz, hogy a spanyol csapatban folytassa pályafutását.
A spanyol sportnapilap szerint a klubváltás ugyanakkor nem a téli átigazolási időszakban, hanem nyáron valósulhat meg, amikor a 28 éves osztrák hátvéd szerződése lejár, és szabadon távozhat a Bajnokok Ligája-címvédő német együttestől.
A mintegy ötven kihagyott meccse ellenére Zidane bízik a játékosában | Eurosport
Edzője szerint sorozatos sérülései ellenére mentálisan nagyon jól van Eden Hazard, a Real Madrid világbajnoki bronzérmes labdarúgója. "Nem volt egyszerű neki ez az időszak, de úgy érzem, lelkileg teljesen rendben van. Most már rendszeresen velünk edz" - mondta a szerdai spanyol bajnoki mérkőzést megelőző keddi sajtótájékoztatón Zinédine Zidane a támadó madridi első másfél évére utalva.
Bundesliga
Lengyel sajtó: Lewandowski döntött, a nyáron elhagyja a Bayern Münchent
12/04/2022 11:43
Az ügylet kapcsán korábban a Marca azt írta: Alaba úgy véli, hogy az Allianz Arénában eltöltött ideje lejárt, és drámai változásokra lenne szükség ahhoz, hogy Bajorországban maradjon. Az újság szerint a spanyol élcsapatok közül egyedül a Real Madrid tud megfelelni a játékos igényeinek, aki évente körülbelül 10 millió euró fizetést akar.
A mértékadónak tartott Transfermarkt portál a játékos piaci értékét 65 millió euróra becsüli.
MTI
Bundesliga
Lewandowski megsérült egy edzésen, aggódhat a Bayern a Bajnokok Ligája negyeddöntője előtt
15/03/2022 15:51
Bundesliga
"Az új kezdet pozitív hatásaiban" bíznak a Herthánál, Dárdai utódját is kirúgták
13/03/2022 11:31