Leroy Sané július elején ötéves szerződést 

kötött

 a Bayern Münchennel, amelyhez négy esztendőnyi angliai szereplés után írt alá. A héten már együtt is edzett egyik új csapattársával Németországban.

Guardiola a végsőkig küzdött a német szélsőért, aki inkább a Bayernt választotta | Eurosport
Sokat elárul Leroy Sané képességeiről, hogy Pep Guardiola foggal-körömmel ragaszkodott hozzá, és a Manchester City ennek megfelelően több szerződéshosszabbítási ajánlatot tett neki. Végül az angolok kénytelenek voltak belátni, hogy a játékos távozása elkerülhetetlen, és olyan megállapodás született, amivel mindenki elégedett lehet.
"Nagyszerű volt újra visszatérni a pályára, és részt venni az első edzésemen. Nagyon örülök, hogy itt lehetek." - nyilatkozta a 24 éves szélső a Bayern München hivatalos honlapjának. 60 millió eurót (55 millió font/67 millió dollár) fizetett érte a német rekordbajnok a Manchester City-nek, már tavaly meg akarta őt szerezni a Bayern, de egy súlyos sérülés közbeszólt. 
Bundesliga
A Hertha bejelentette, hogy Dárdai vezetőedző marad
30/05/2021 13:20
Sané csak nemrégiben gyógyult fel elülső keresztszalag-szakadásából, amelyet még tavaly augusztusban szenvedett el a Community Shielden. Ebben az idényben mindössze 11 percet tudott játszani a Premier League-ben. Pep Guardiola ennek értelmében szerette volna megtartani őt, de a német hajthatatlan volt, és inkább visszatért hazájába. 
A 21-szeres német válogatott játékos futott és labdás gyakorlatokat végzett a Nationalelfből számára ismerős Niklas Süle közreműködésével a Säbener Straße-en végzett első edzésén.
A Schalke egykori labdarúgója a  jövő héten kapcsolatba lép az új csapattársakkal az online tréningen, ám az augusztusban folytatódó Bajnokok Ligájában az UEFA iránymutatásai miatt nem számíthat rá új klubja. Ez azt jelenti, hogy tétmérkőzésen a 2020/21-es Német Kupa első fordulójában debütálhat a Bayernben, melyet szeptember 11–14-re terveznek. A Bundesliga új szezonja elvileg szeptember 18-án kezdődik.
Sané 57 találkozón szerepelt a Schalke mezében 2014 és 2016 között, 13 gólt és nyolc gólpasszt jegyzett a gelsenkircheniek színeiben. A Manchester City-ben 39 gólt szerzett és kiosztott 45 asszisztot 135 fellépésén, az angol csapattal a 2017/18-as és a 2018/19-es évadban is bajnoki címet ünnepelhetett. 
Az esseni születésű szélső édesapja, Souleyman játszott a Bundesligában és a Bundesliga 2-ben is. Fia a Bayernben megörökölte 10-es számú mezt, amelyet korábban a klublegenda, Arjen Robben viselt (ebben a szezonban pedig a kölcsönben itt játszó Philippe Coutinho hordta).
Az ex-bayernes német legenda szerint Sanénak lesz még hova fejlődnie a bajorok mezében | Eurosport
Súlyos euró tízmilliókat megmozgató üzletek köttettek az elmúlt napokban olyan német labdarúgók kapcsán, akik épp egymást „váltják" abban az országban, ahova elszerződtek. Előbb az vált hivatalossá, hogy Timo Werner a Chelsea kék mezére cseréli a Leipzig piros-fehér szerelését, majd a már csaknem egy éve tartó Leroy Sané-saga végére került pont azzal, hogy bejelentették, a német válogatott játékos elhagyja Manchestert, és a City-től a Bayern Münchenhez szerződik.
via bundesliga.com
Bundesliga
Lewandowski rekordot döntött, kiesett a nagy múltú klub
22/05/2021 17:13
Bundesliga
Thomas Müller = Jolly Joker, mentor, lendület és szervezettség
20/05/2021 16:59