Junior Malandáról nem sokan hallottak még...eddig!
A Wolfsburg húsz éves játékosa a bajnokság nyitómérkőzésén nagy helyzetben hibázott, de erre még azt mondhatjuk, egész egyszerűen balszerencsés volt. (Azért, ha a másik lábával próbálkozik, talán sikerrel jár.) Nem állítjuk, hogy egy pontot szerzett volna együttesének, ha eredményes, de 2:2-re módosíthatta volna az állást a 80. percben... „Nem aludtam jól utána" - vallotta be teljesen érthetően.
Bundesliga
Manchester United: indul a bevásárlás?
29/06/2015 08:40
Ekkor azt gondolhattuk, már meg is van a szezon legnagyobb kihagyott helyzete. Eltelt egy hét, és felül kellett írni álláspontunkat. A belga - ha lehet - még nagyobb lehetőséget puskázott el a Frankfurttal szemben, ráadásul a hosszabbításban, 2-2-es állásnál...
Két forduló során három pont maradt a lábában. „Ideges voltam - mesélte. Sok minden járt a fejemben." Majd legközelebb, mondták neki Naldóék az eset után.
Jó hír, ezen a hétvégén biztosan nem fog ekkorát rontani a Bundesligában, hiszen nem rendeznek fordulót.
És ami érdekes, felhívta magára Marc Wilmots szövetségi kapitány figyelmét, aki annyit mondott: „Örülök, hogy rendszeresen játszik. A lehetőségeit viszont ki kell haszálnia."
Mi azért szurkolunk neki, hogy a közeljövőben 25 méterről rúgjon egy hatalmas gólt, és azzal helyre álljon az önbizalma.
Bundesliga
Szalaiéktól igazolt a Liverpool
24/06/2015 07:16
Bundesliga
A Bayerntől igazolna az MU
02/06/2015 18:47