Pénteken veszi kezdetét a Bundesliga legújabb szezonja. A válogatott világbajnoki címe még nagyobbat lökött a labdarúgás – amúgy sem alacsony – népszerűségén Németországban, amiből már a Bundesliga2 is hasznot húzott, hiszen rögtön a nyitófordulóban megdőlt az addigi nézőcsúcs egy fordulóban.
Most az élvonalban is megkezdik, méghozzá nem is akármilyen játéknappal, hiszen a pénteki Bayern-Wolfsburg, valamint a szombati Dortmund-Leverkusen mérkőzés is nagyszerűnek ígérkezik.
Mi viszont, a hosszabbitas.hu-nál úgy döntöttünk, nem érjük be a meccsek nézésével és közvetítésével. Ettől az évtől kezdve a Bundesliga kedvelői egy sokkal összetettebb képet kapnak a német bajnokság történéseiről, mint eddig bárhol, bármikor. A találkozókat továbbra is az Eurosport2-n közvetítjük élőben, viszont a hosszabbitas.hu-n lesznek hírek, beszámolók, interjúk, videók a történésekkel kapcsolatban.
Bundesliga
Manchester United: indul a bevásárlás?
29/06/2015 08:40
Ha ez még nem lenne elég, hetente jelentkezünk majd a Bundesliga magazinnal, amiben elemezzük az adott játéknap történéseit. Az első adást már pénteken láthatjátok, amelyben felvezetjük az újabb szezont.
Azok kedvéért, akik a Bundesliga szerelmesei, de nem annyira kedvelnek más sportágat, külön készítettünk egy facebook oldalt, ahol csak és kizárólag a német élvonallal kapcsolatos képek, videók, írások, hírek kerülnek fel, viszont jóval több, mint a hosszabbitas.hu fő oldalára.
Ezen felül játékkal is jelentkezünk, méghozzá itt. (A játék teljes leírása lent olvasható.)
Üdvözlettel, a hosszabbitas.hu Bundesliga-szekciója.
A játék leírása
A hosszabbitas.hu hatharom.com-mal közös tippjátéka során a legjobban tippelők értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Minden forduló nyertesének jutalma egy-egy általa választott Bundesliga-csapat szurkolói sálja, míg a 34 fordulóból álló szezon győztese egy általa választott Bundesliga-klub teljes felszerelésével gazdagodik.
S mit kell tenned, hogy nyerj? A Bundesliga 2014/2015-ös szezonjában a meccsek rendes játékidejének végeredményét kell csupán megtippelned háromesélyes fogadási típusban. Minden felhasználó 1000 pontot kap a verseny kezdetén, a cél, minél több pontot összegyűjteni a Bundesliga mérkőzéseire leadott tippekkel. A játékban való részvétel ingyenes, csupán egy hatharom.com-os regisztráció szükséges hozzá. A heti nyereményekre azok kvalifikálhatnak, akik az adott forduló összes (9) mérkőzésére tippelnek, míg a fődíjra azok válhatnak jogosulttá, akik a szezon 306 meccséből legalább 72-re tippelnek.
A játék pontos menetét és a részvételi feltételeket az alábbiakban foglaljuk össze. A mérkőzésekre vonatkozó tippjeidet a játék aloldalán, a kívánt esemény egyik kimenetelére (1,X,2) kattintva tudod feladni.
A játék menete
A hosszabbitas.hu és a hatharom.com tippjátékán a Bundesliga 2014-2015-ös évadjának összes (306) mérkőzésére lehet tippelni.
A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippek feladásakor a Tippek elküldése gombra kattintva könnyedén létre lehet hozni.
A találkozók rendes játékidejének végeredményét kell megtippelni háromesélyes fogadási típusban (1,X,2).
Minden felhasználó 1000 pontot kap a verseny kezdetén.
A cél, minél több pontot összegyűjteni a Bundesliga mérkőzéseire leadott tippekkel.
A verseny során összegyűjtött pontszám alapján alakul ki a ranglista sorrendje, a szezon végén legmagasabban rangsorolt felhasználó értékes nyereményben részesül. Holtverseny esetén az dönt, ki adta fel korábban az első tippjét. A díjazást az oldal tetején találod!
A mérkőzésekre előre meghatározott nagyságú téttel lehet tippleni (10 pont) a meccsek kezdetéig.
Nyertes a tipp, ha a mérkőzés rendes játékidejére vonatkozó háromesélyes fogadás kimenetelét helyesen tippeled meg.
Vesztes a tipp, ha a mérkőzés rendes játékidejére vonatkozó háromesélyes fogadás kimenetelét helytelenül tippeled meg.
Nyertes tipp esetén egyenlegeden jóváírásra kerülő pontszám: a tét és a helyes kimenetelre kínált odds szorzata mínusz a tét.
Vesztes tipp esetén attól függően, hogy a torna melyik fázisában kerül megrendezésre a mérkőzés, előre meghatározott pontszám kerül levonásra aktuális egyenlegedből.
Pl. A Bayern München-Wolfsburg mérkőzésen hazai győzelemre tippelsz 1.26-szoros oddsszal. Ha a Bayern München nyer, egyenlegeden jóváírásra kerül (1.26x10)-10=2.6 pont. Ha a Bayern München veszít, egyenlegedből levonásra kerül 10 pont.
Az oddsok a mérkőzés kezdetéig folyamatosan változhatnak, a tipp mindig a feladás pillanatában aktuális oddson kerül megjátszásra, és ez alapján kerül kiszámításra a nyertes tippek pontszáma.
Az oddsok a fogadóirodák kínálatában elérhető valós adatok alapján jelennek meg, és az oddsok változásai is mindig a fogadóirodák által végrehajtott módosításokat követik.
Részvételi feltételek
A fődíjra való kvalifikációhoz legalább 72 mérkőzésre kell tippelned a verseny folyamán. Tehát ha valaki legalább nyolc fordulóban minden meccsre tippel, akkor kvalifikálhatja magát a fődíjért folyó versenybe.
A heti nyereményekre való kvalifikációhoz az adott fordulóban mind a kilenc mérkőzésre kell tippelned.
A játékban bármely hatharom.com-on regisztrált, 18. életévét betöltő felhasználó részt vehet.
Egy természetes személy csak egy regisztrációval vehet részt a játékban.
A játékban a hosszabitas.hu és a hatharom.com szerkesztői is részt vehetnek, azonban a nyereményekre nem jogosultak. Amennyiben egy szerkesztő végez az élen egy fordulóban vagy esetleg az egész játékban, a rangsorban őt követő első kvalifikált játékos jogosult a nyereményre.
Bármelyik fenti szabály megsértése a versenyből való azonnali kizárást vonja maga után.
A nyerteseket a játék végén emailben értesítjük a nyeremény átvételéről.
A játékban való részvétel feltételeit a hatharom.com és a hosszabbitas.hu bármikor módosíthatja.
Bundesliga
Szalaiéktól igazolt a Liverpool
24/06/2015 07:16
Bundesliga
A Bayerntől igazolna az MU
02/06/2015 18:47