Brazília eddig idegesen játszott, most egész egyszerűen rosszul” - kezdte értékelését Hajdú B. István, az Eurosport kommentátora. Egy igazi, derbi jellegű mérkőzésen Neymar jó nagyokat kapott, a hosszabbítás utolsó percében pedig nagyon közel került a házigazda ahhoz, hogy elbúcsúzzon.
Kolumbia James Rodriguez vezérletével a negyedik mérkőzését is megnyerte, ráadásul egészen szenzációs találatokkal, Uruguay nem igazán volt ellenfél, simán kikapott Suarez nélkül..
Vasárnap előbb Hollandia a 88. percig hátrányban volt Mexikó ellen, ám ekkor megvillant Sneijder, majd Robben a sokadik esésére kapott egy – jogos – tizenegyest, amit Huntelaar értékesített.
Euro 2020
Büntetőt hibáztak a spanyolok, Lewandowski a legjobbkor villant
2 ÓRÁJA
Costa Rica és Görögország a hetvenedik percig egy elég unalmas mérkőzést vívott egymással, ám a D-csoport győztesének vezető gólja után felgyorsultak az események. A görögök – csakúgy, mint Elefántcsontpart ellen – a hajrában betaláltak, ezzel kiharcolták a hosszabbítást, ám a közép-amerikaiak a tizenegyeseket hibátlanul rúgták, így készülhetnek a negyeddöntőre.
Broadcast live streaming video on Ustream
Euro 2020
Gól? Nem gól? Öngól? Hat gól? Tűzijáték a Németország-Portugália meccsen
6 ÓRÁJA
Labdarúgás
Egyre csak fogyasztja az edzőjelölteket a vezérét kereső Tottenham
6 ÓRÁJA