Alig 46 nappal a kinevezése után kirúgták

Raymond Domenechet

a Nantes éléről. A hír még szerda kora délután szivárgott ki, ahol a legnagyobb francia sportnapilap egy helyi televízió

értesülését

erősítette meg.


Raymond Domenech mindössze 7 mérkőzés után távozik, ezeken
0 győzelmet, 4 döntetlent és 3 vereséget ért el.
A klubnál töltött másfél hónapja alatt nem tudta megszakítani a klub történelmi mélyrepülését: 15 nyeretlen meccses szériánál tartanak.
Labdarúgás
Cristiano Ronaldo letiltotta az egyik focis portált, mert úgy érezte, alulértékelték őt
EGY ÓRÁJA
A Nantes-hoz való kinevezése előtt 10 évig nem vállalt edzői munkát. Utolsó megbízása még a francia válogatotthoz köthető, ahol a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon olyannyira tarthatatlan állapot alakult a stábon belül, hogy egy edzés előtt a csapat tüntetésképp nem szállt le az azt szállító buszról. Domenech végső elkeseredésében átvette a játékosok nyílt levelét és maga olvasta fel a kamerák előtt.
Domenech az elmúlt 10 évben nem tűnt el teljesen, folyamatosan megjelent a L’Equipe TV-nél szakkommentátorként, ahol többek között kifogásolta Claudio Ranieri 2018-as kinevezését az FC Nantes élére, mondván, túlkoros már a megbízáshoz. Később ő maga került ugyanolyan helyzetbe – ekkor már idősebb is volt, mint Ranieri a kinevezésekor.
A TV-hez több szálon is közel maradt: Raymond Domenech felesége az L'Équipe TV-nél műsorvezető Estelle Denis, akivel hosszú évek óta párkapcsolatban él és akinek közvetlenül akkor kérte meg a kezét, amikor a francia válogatott csúfos módon a már a csoportból kiesett a 2008-as Európa-bajnokságon.
Az évek alatt Domenech több korábbi játékosával is komoly vitába került. Köztudott, hogy Robert Pirest azért nem válogatta be a Kékekhez, mert az a skorpió csillagjegyében született; 2010-ben pedig úgy összeveszett Nicolas Anelkával, hogy később pereskedés is lett. William Gallast még játékosaként egyszerűen csak lehülyézte, mert egy összetartáson felborult egy gokarttal.
Nem kizárt, hogy a Nantes ezek után újabb gyötrelmek elé néz: Domenech utódjának azt az Antoine Kombouarét rebesgetik, aki eddig már két csapattal is kiesett a Ligue 1-ből (Guingamp, Toulouse). Igaz, eggyel bent tudott maradni (Dijon), egy másikkal (Lens) pedig feljutott a másodosztályból, amivel később aztán ki is esett.
World Cup Qualification CONMEBOL
Kukásmellénnyel integetett a zászlót otthon hagyó partjelző egy VB-selejtezőn
6 ÓRÁJA
Labdarúgás
Német válogatott védőt igazol az Inter
8 ÓRÁJA