"Nekem nem sikerült ilyen sokszor magamra öltenem a címeres mezt. Fantasztikus játékos, aki a hosszú karrierjével példaként szolgálhat a fiatal labdarúgók számára" - mondta szombati sajtótájékoztatóján az MTI érdeklődésére a görögök uruguayi szakvezetője, aki a felkészülési találkozót elsősorban arra szeretné felhasználni, hogy megtudja, kikre számíthat majd a tavasszal kezdődő Európa-bajnoki selejtezők során.
A játékosként 26-szoros válogatott Poyet a magyar csapatról szólva értetlenségének adott hangot, hogy nem jutott ki a világbajnokságra, mert látva a Nemzetek Ligájában játszott mérkőzéseit, szerinte a világ legjobb válogatottjaival is felvette a versenyt, olyanokkal, amelyek most a torna favoritjaiként utaztak ki Katarba.
"A magyar válogatott komoly fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Mi is szeretnénk arra a szintre eljutni, hogy Nemzetek Ligája élvonalában szerepeljünk" - mondta Jorgosz Maszurasz, az Olimpiakosz támadója, aki szerint ahhoz, hogy a Málta elleni 2-2-nél ezúttal jobb eredményt érjenek el, elsősorban nagyobb összpontosításra és koncentrációra lesz szükségük.
OTP Bank Liga
Dzsudzsák-búcsúztatás és félévi bizonyítványosztás az NB I-ben – 3-5-2 podcast
24/11/2022 - 08:33
A magyar-görög barátságos mérkőzés vasárnap 20.15-kor az olasz Daniele Chiffi sípjelére kezdődik a Puskás Arénában, ahol Dzsudzsák nemcsak elbúcsúzik a nemzeti együttestől, hanem - Király Gábort megelőzve - 109. fellépésével egyedüli csúcstartóvá válik a válogatottságot illetően.

MTI
Barátságos mérkőzés
Dzsudzsák meze a miniszterelnöké lett, de lett volna jobb ötletünk
21/11/2022 - 17:11
Barátságos mérkőzés
Dzsudzsák győzelemmel búcsúzott a válogatottól, de Kalmár volt a nyerőember
20/11/2022 - 21:18