"Nagyon jól fogadtak a társak, így eddig csak pozitívumokról tudok beszámolni. Még annál is jobb a helyzet, mint amire számítottam. A körülmények kiválóak, a stáb profi, a csapat erős" - mondta az MTI érdeklődésére az angol másodosztályban szereplő Barnsley középpályása a szombati telki sajtótájékoztatón. A 22. születésnapját hétfőn ünneplő játékosnak saját bevallása szerint erősségei közé tartoznak a távoli lövések, amit próbál is fejleszteni, éppen ezért gyakran el is szokta vállalni a mérkőzéseken.
"Középső középpályásként tekintek magamra, de gyakran játszom bal oldali szélsőt is, ahogy például Szerbia ellen is. Az edző döntése, hol szerepeltet, otthonosan mozgok több poszton is" - mondta Styles, aki örökké emlékezetesnek nevezte azt a pillanatot, amikor a stáb magához hívta a becserélése előtt, illetve a pályára lépés pillanatát is.
A magyar válogatott kedden - közép-európai idő szerint - 20.45-től az északír csapat vendége lesz a belfasti barátságos mérkőzésen. Styles a keddi ellenféllel kapcsolatban azt emelte ki, hogy Észak-Írország együttese egységes és nagyon kevés gólt kap.
Barátságos mérkőzés
Rossi szerint bár a hajrá kifejezetten rosszul sikerült, mégis megérdemelten nyertünk
30/03/2022 08:02
"Vegyes érzéseim vannak, mert bár jól játszottunk, mégis kikaptunk" - mondta Gazdag Dániel, aki szintén csereként kapott lehetőséget Szerbia ellen. "Belfastban más típusú ellenfelünk lesz, amely ellen többet kell birtokolnunk a labdát és kreatívabb támadójátékot kell produkálnunk". A Philadelphia Union középpályása úgy vélte, kifejezetten jó közeg fogadta az újoncokat, így Stylesnak is gyorsan sikerült beilleszkednie, annak ellenére, hogy nem beszél magyarul.

Forrás:MTI
Barátságos mérkőzés
A gyengébb játék is győzelmet ért az északírek ellen
29/03/2022 20:52
Barátságos mérkőzés
Szoboszlai lábában maradt a csattanó, elveszette idei első meccsét a magyar válogatott
24/03/2022 20:38