Lehet, hogy kontrollálhatatlan a viselkedése, de focizni nagyon tud. Most az angol menedzserek jelentős része érzi úgy, hogy nála majd rendesen viselkedik az a támadó, akit még José Mourinho sem tudott megfegyelmezni.
A Daily Express információi szerint Adriano Galliani, az AC Milan elnöke megegyezett a támadóval, hogy a nyáron eligazolhat. Ezután a csatárt kereső Arsenal-Tottenham páros is el kezdett érdeklődni a 23 éves támadó iránt, aki korábban már futballozott Angliában, a Manchester Cityben. De az ügy még érdekesebb része, hogy az elöl egészen jól álló, Rickie Lambert átigazolását éppen egy órával ezelőtt hivatalosan is bejelentő Liverpool, sőt, José Mourinho együttese, a Chelsea is gondolkodik a megszerzésében. Már ha lehet hinni az újságok információinak.
Az Arsenal viszont nem szeretné visszavásárolni Cesc Fabregast, pedig erre egy korábbi szerződés alapján még lehetősége is lett volna. Érdeklődik viszont iránta mindkét manchesteri gárda (a United már több ajánlatot is tett érte tavaly nyáron).
Tokyo 2020
A házigazda Japán tizenegyesekkel verte Új-Zélandot - Összefoglaló
3 ÓRÁJA

Lampard jelenleg a világbajnoskágra készül

Fotó: Eurosport

Egyre nagyobb a bonyodalom Frank Lampard körül. A 35 éves középpályásnak lejár a szerződése, a Chelsea pedig nem igazán hajlandó neki újat adni, bár három hete zajlik a tárgyalássorozat a két fél között. Ehhez képest a New York közel ugyanannyi pénzt kínál neki, mint amennyit a londoniaktól kapott – 150 ezer fontot – az elmúlt időszakban. Erre jön a Daily Mail értesülése arról, hogy ha nem jön össze az újabb kontraktus a londoniaknál, a Manchester City akár fél évre is szerződtetheti a Lampardot, mielőtt valóban az Egyesült Államokba költözik... A New York City egyébként komoly erősítéseket tervez, David Villa is a kiszemeltjei között található. (Sun) Véleményünk szerint a világbajnokságon nyújtott teljesítménye fog dönteni a jövőjéről.
Az Internazionale – amellyel Lampardot néhány éve szintén szóba hozták – most leginkább csatárt keres. Elsősorban a kölcsönvétel kerülhet szóba, méghozzá az igencsak mellőzött Javier Hernandez (Manchester United), valamint a formáját évek óta csak kereső Fernando Torresszel kapcsolatban. (Daily Mail)

Ribéry (jobbra) eddig csak a padról figyelte a franciák felkészülési meccseit

Fotó: Eurosport

Amiről már tegnap is írtunk, mára egyre több helyen kerül nyilvánosságra, vagyis nem kizárt, hogy Franck Ribérynek kimarad a vébé. A francia szélső hátsérüléssel bajlódik, tegnap a Paraguay elleni mérkőzést is csak a kispadról figyelte. A nagy problémát az jelenti, hogy senki sem árulja el, mi is a valós gondja. Annyit lehet tudni, hogy edzenie sem „kell” jelenleg ahhoz, hogy szenvedjen. Még az is felmerült, hogy nem is nevezik a tornára, ő maga annyit nyilatkozott: „a testem a legrosszabbkor hagy cserben.” Most a stáb abban reménykedik, hogy a június 15-én sorra kerülő Honduras elleni találkozón már lehet rá számítani, pedig elég kevés az esély arra, hogy a két napos szabadság után szerdán már az újra találkozó keret tagjaként teljes értékű munkát végezzen. A hivatalos, 23-as névsort ma kell leadnia Didier Déschamps-nak, egyelőre semmilyen jel nem utal rá, hogy Lacazette-et vagy Cabellát – a két, a posztján számításba jövő tartalékot – értesítették volna, hogy mégis utaznia kell Brazíliába. Lesz még itt izgalom az elkövetkező napokban vele kapcsolatban. (L'Équipe)
Mivel ma van a keretek végleges kijelölésének dátuma, a németeknél is kiderült, ki az a három játékos, aki az utolsó létszámcsökkentés áldozata lett. Joachim Löw Kevin Vollandtól, Skhodran Mustafitól és Marcel Schmelzertől köszönt el, ami azt jelenti, hogy tovább folytatódik Erik Durm tündérmeséje, akiről egy évvel ezelőtt még nem sokan tudtak, most viszont a Dortmund és a Bajnokok Ligája után a a német válogatottban is bizonyíthat, méghozzá a világbajnokságon.
Tokyo 2020
Mexikó 6-3-mal intézte el Dél-Koreát a negyeddöntőben - Összefoglaló
3 ÓRÁJA
Tokyo 2020
Labdarúgás: Brazília - Egyiptom - Összefoglaló
3 ÓRÁJA