Bale menedzserei a másodosztályú Cardiff Cityvel is tárgyalnak

A válogatott szélső menedzsmentje a BBC érdeklődésére megerősítette, hogy tárgyalásokat folytatnak a walesi együttes vezetőivel is.
Sajtóértesülések szerint Bale menedzserei más klubokkal is kapcsolatban vannak, az utóbbi hetekben több európai és amerikai egyesülettel is hírbe hozták. Ezek egyike volt a madridi Getafe is, de ezt a lehetőséget Bale már kizárta.
Labdarúgás
100 milliós játékosok, akikkel nagyon csúnyán mellényúltak a sztárklubok
TEGNAP 17:07
A csatár korábban kiemelte: mindenképpen játékban akar lenni, hogy megfelelő állapotban legyen a világbajnokságra.
Bale szerződése június végén jár le a Real Madridnál, amellyel az elmúlt kilenc évben 19 trófeát nyert, közte ötször a Bajnokok Ligájában ért csúcsra. Sorozatos sérülései miatt azonban teljesítménye elmaradt a várakozásoktól - annak idején a világ legdrágább átigazolása volt, a spanyol gárda 100,8 millió eurót fizetett érte a Tottenham Hotspurnek -, és az őt egyre élesebben kritizáló szurkolókkal is megromlott a kapcsolata.
A 32 éves támadó Cardiffban született, a walesi szövetség közös edzőpályát használ a város labdarúgócsapatával, amely a 24 csapatos Championship legutóbbi idényében a 18. helyen végzett. A katari vb-re kijutott válogatott is leggyakrabban a gárda stadionjában játssza hazai mérkőzéseit, Bale alapember és csapatkapitány a nemzeti együttesben.
Wales idén 64 év után, Európából utolsóként jutott ki ismét a vb-re, a november 21-én kezdődő katari tornán a B csoportban szerepel majd Anglia, az Egyesült Államok, valamint Irán társaságában.
MTI
Labdarúgás
Gareth Bale Amerikában folytatja pályafutását
26/06/2022 07:51
La Liga Santander
Egy biztos: Gareth Bale nem a Getaféhoz igazol
11/06/2022 09:41