A Vidi FC bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójába, mivel az idegenbeli 1-1 után kedden 2-1-re nyert a luxemburgi F91 Dudelange ellen Felcsúton.


 A keddi visszavágó első negyedórájában egyik kapu előtt sem alakult ki helyzet, nem sokkal később azonban a magyar csapat vezetést szerzett: Huszti ívelése után előbb Nego tekert kapura, majd a kipattanót Lazovic lőtte estében, kilenc méterről, középről a jobb alsó sarokba.    
A folytatásban sem gyakran forogtak veszélyben a kapuk, többnyire a mezőnyben zajlott a játék, amely a sok szabálytalanság miatt egyáltalán nem volt folyamatos.    
Labdarúgás
Kihagyhatja a szezonhajrát Sergio Ramos
EGY ÓRA
Nagyobb tempóban kezdte a második félidőt a székesfehérvári csapat, de Vinícius komoly hibája miatt mégis a Dudelange szerzett gólt. A Vidi FC védője megakasztotta ugyan az ellenfél támadását, Couturier azonban könnyűszerrel elvette tőle a labdát és a kapuba bombázott. Négy perccel később viszont ismét megvolt a hazai előny: Lazovic ívelése után kapásból Nego passzolt a keresztlécre, onnan a labda a gólvonalra pattant, majd a túlsó oldalon Scepovic közelről a kapuba erőszakolta.    
A Vidi FC ezt követően elsősorban az eredmény tartására összpontosított, azonban csak nagy szerencsével tudta kiharcolni a továbbjutást, mivel a ráadásban a Dudelange egy percen belül háromszor is gólt szerezhetett volna.    
A vendégcsapat a 93. percben megfogyatkozott, amikor a Pátkait páros lábbal hasba rúgó Mélisse-t leküldte a bíró a pályáról.    
A Vidinek a BL-főtáblára kerüléshez négy párharcot kell megnyernie.
MTI
Bajnokok Ligája, selejtező, 1. forduló, visszavágó:
Vidi FC-F91 Dudelange (luxemburgi) 2-1 (1-0)
Felcsút, 2514 néző, v.: Robertson (skót)    
gólszerzők:
Lazovic (18.), M. Scepovic (58.), illetve Couturier (54.)    
sárga lap:
Pátkai (21.), Fiola (27.), Varga (88.), M. Scepovic (95.), illetve Schnell (36.), Sinani (42.)    
piros lap:
Mélisse (93.)    
továbbjutott:
a Vidi FC, 3-2-es összesítéssel    
Vidi FC:
Kovácsik - Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira - A. Hadzic - Nego, Pátkai - Huszti (Nikolov, 63.) - M. Scepovic (Kovács, 89.), Lazovic (Varga J., 84.)    
Dudelange:
Joubert - Jordanov, Schnell, Prempeh, Mélisse - Sinani (Yéyé, 76.), Stélvio da Cruz, Kruska (Perez, 83.), Couturier - Turpel, Stolz (Ibrahimovic, 70.)
Labdarúgás
Van, aki szerint Mourinho római szerződése az egész olasz focit felpezsdíti
2 ÓRA
Labdarúgás
"Tűrhetetlen nyomásgyakorlás", amit az UEFA művel
3 ÓRA