Beatles városának két szeme fénye, a Liverpool és az Everton csap össze az Anfield Road-on.
Mindkét csapat nagy reményekkel vágott neki a szezonnak – a célok ugyan mások voltak – azonban a jó kezdés után erős visszaesés mutatkozott a két együttes formájában. A vörösök két meccses vereségsorozatból támolyogva fogadhatják a riválist, némi gyógyír lehet nekik, hogy hét közben a Ligakupában maratoni csatában kiejtették a Middlesbrough-t. Daniel Sturridge továbbra sem bevethető, ami igen komoly fejtörést okoz Rodgersnek, mert egyelőre Mario Balotteli csak a frizurájával tűnik ki elől - a rangadóra ismét újat varázsoltatott magának. Raheem Sterling egyelőre  kevés ahhoz, hogy egyedül eldöntsön egy meccset.
A kékek az előző bajnoki fordulóban hazai pályán kaptak egy pofont a Crystal Palace-tól, majd a kupában szintén egy méreteset a Swansea-tól, mely a búcsút jelentette számukra a sorozattól. Nem csak az ellenfélnél, de náluk is van egy komoly hiányzó, mégpedig Ross Barkley, akire továbbra sem számíthat Roberto Martinez.
Tokyo 2020
A házigazda Japán tizenegyesekkel verte Új-Zélandot - Összefoglaló
39 PERCE
Azonban ez az a mérkőzés ahol félre lehet söpörni minden statisztikát és pillanatnyi formát. A tavalyi szezonban a Goodison Parkban egy izgalmas 3-3-as döntetlen lett a találkozó vége, míg Brandon Rodgers fiai 4-0-ával küldték haza Lukakuékat az Anfieldről. Ez lesz a 223. városi derbi, az örökmérleg a vörösök mellett szól 89 győzelemmel, mellette 67 döntetlen és 66 Everton siker született.
Ha már a kékek sikereit említettük, 2010 október 7. óta képtelenek nyerni Gerrard-ék ellen, és ahogy a mondás szól: egyszer minden sorozat megszakad.
Az pedig egyáltalán nem ér minket meglepetésként, hogy ez az a párosítás a Premier League történetében, amely a legtöbb kiállítást eredményezte eddig.
Hosszabítás tipp: 2-1
Várható kezdőcsapatok:
Liverpool: Mignolet – Moreno – Lovren – Skrtel – Manquillo – Leiva – Gerrard – Henderson – Sterling – Borini – Balotelli
Menedzser: Brandon Rodgers
Everton: Howard – Baines – Distin – Jagielka – Stones – Osman – Barry – Mccarthy – Mirallas – Lukaku – Atsu
Menedzser: Roberto Martinez
(Herczeg Zsolt)
Tokyo 2020
Mexikó 6-3-mal intézte el Dél-Koreát a negyeddöntőben - Összefoglaló
EGY ÓRÁJA
Tokyo 2020
Labdarúgás: Brazília - Egyiptom - Összefoglaló
EGY ÓRÁJA