Az éllovas Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott szerdán a vendég Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának zárómérkőzésén.


Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a hazai együttes, de a zártan védekező kispestiekkel szemben ritkán tudott a kapu közelébe eljutni. A középpályán a vendégek megerősített alakzata kevés területet hagyott a ferencvárosiaknak.
A szünet után Boli az egyik, a következő akciónál Moutari a másik kapu előtt hagyott ki ígéretes helyzetet, majd ismét állandósult a ferencvárosi mezőnyfölény, de a tempó kevésbé volt intenzív, mint a mérkőzés elején. A cserék hoztak ugyan frissítést a hazai akciókba, de azok többsége továbbra is nélkülözte a gólveszélyt, így a kevés hibával védekező vendégek kihúzták kapott gól nélkül a mérkőzést.
Labdarúgás
Evenepoel nem kér sokat a Girótól: „Csak szeretném jól érezni magam”
2 ÓRA
A bajnokságban a Ferencváros veretlenségi sorozata immár 15 meccs óta tart, pályaválasztóként pedig 46 találkozó óta nem talált legyőzőre. A Budapest Honvéd hat forduló óta nyeretlen, két vereség mellett negyedszer játszott döntetlent.
MTI
OTP Bank Liga, 19. forduló:
Ferencvárosi TC-Budapest Honvéd FC 0-0
Groupama Aréna, 7227 néző, v.: Pintér
sárga lap:
Zubkov (48.), Haratin (73.), illetve Banó-Szabó (29.), Kálnoki-Kis (45+1.), Lanzafame (67.)
Ferencváros:
Dibusz - Lovrencsics, Blazic, Otigba, Heister (Civic, 83.) - Haratin, Sigér (Lodico, 63.) - Zubkov, Isael, Nguen - Boli (Varga R., 67.)
Budapest Honvéd:
Tujvel - Batik, Kamber, Niba (Lovric, 61.) - Kálnoki-Kis, Ikenne-King (Kukoc, 76.), Hidi, Banó-Szabó, Moutari, Kesztyűs (Buna, 80.) - Lanzafame
Liga
Újabb műtét vár a Barcelona 18 éves szupertehetségére
2 ÓRA
Europa League
Cazorla: Remélem, hogy aki továbbjut, meg is nyeri az EL-t
3 ÓRA