A 30 éves középpályás klubváltásával kapcsolatban ezen a héten jelentek meg az első sajtóértesülések, ezeket a BL-címvédő madridiak olasz edzője, Carlo Ancelotti pedig pénteki sajtótájékoztatóján gyakorlatilag megerősítette.
"Casemiro új kihívásra vágyik, mi pedig elfogadjuk a döntését. Nem hiszem, hogy van innen visszaút" - utalt a 63-szoros brazil válogatott várható eligazolására Ancelotti.
Az olasz tréner hozzátette, beszélt a játékossal, akinek elhatározását a személyisége, valamint a klubért tett szolgálatai miatt is el kell fogadniuk.
La Liga
Casemiro könnyek között búcsúzott a Realtól
22/08/2022 - 12:56

Casemiro

Fotó: Getty Images

"A tárgyalások folyamatban vannak, még semmi nem hivatalos, egyelőre a mi játékosunk, de máshol szeretné folytatni" - fogalmazott a szakember.
A sajtó szerint Casemiróért 60 millió eurót fizet az angol bajnokságban jelenleg sereghajtó Manchester United, az összeg további tízmillióval nőhet. A játékossal várhatóan négy plusz egyéves szerződést kötnek a Vörös Ördögök, akiknél évente 16 millió eurót keres majd.
A védekező középpályás 2013 áprilisában mutatkozott be a Real Madridban, amelyben azóta 336 mérkőzésen szerepelt. A csapattal az öt BL-siker mellett a spanyol bajnokságot, a spanyol szuperkupát, az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot egyaránt háromszor, a spanyol Király Kupát egyszer nyerte meg úgy, hogy minden idényben alapember volt
(Forrás: MTI)
Premier League
Megvan a megállapodás, Casemiro Manchesterbe tart
20/08/2022 - 07:18
Labdarúgás
„Nem állíthatnak meg a rasszisták” – Vinicius továbbra is táncolni fog
17/09/2022 - 14:19