Szerdán - idén először - pályára lépett az 54 évével a legidősebb japán profi labdarúgóként számon tartott Kazuyoshi Miura, aki ezzel karrierje 36. szezonját kezdte el.

A "Kazu királynak" becézett futballista a japán másodosztályban szereplő Jokohama FC csatáraként a harmadik fordulóban csereként, az Urava elleni bajnoki meccs utolsó perceiben kapott játéklehetőséget.
Miura 1986-ban a brazil Santosban kezdte pályafutását profiként, majd több brazil és japán együttesben is megfordult. Európában az olasz Genoában, majd két zágrábi csapatban, a Croatiában és a Dinamóban játszott, de légióskodott Sydneyben is. A japán válogatottban 89 meccsen jutott szóhoz, és 55 gólt szerzett 1990 és 2000 között.
Serie A TIM
Cristiano Ronaldo átigazolása miatt forgatták fel a Juve könyvelését az olasz hatóságok
2 ÓRÁJA
Újabb bajnoki idénye alkalmából nyilatkozva a nemzetközi szövetség (FIFA) honlapjának kijelentette: "Nem hiszem, hogy valaha is abbahagyom a futballt."
Miura 2005 óta 277 bajnoki meccsen játszott a Jokohama FC-ben, ezeken 27-szer volt eredményes, a tavalyi idényben viszont csupán négyszer lépett pályára.
53 évesen sem akarja befejezni, meghosszabbította szerződését a legendás japán focista | Eurosport
53 évesen is a folytatás mellett döntött Kazuyoshi Miura. A legendás japán focista egy évvel meghosszabbította szerződését klubjával, a Yokohama FC-vel, és 36. profi szezonjának is nekivág. Hétfőn jelentette be a japán első osztályban szereplő Yokohama FC, hogy egy évvel meghosszabbította a kisebbfajta biológiai csodának is nevezhető, 53 éves Kazuyoshi Miura szerződését.
MTI
Labdarúgás
Elhunyt Horst Eckel, a magyarokat Bernben legyőző német csapat utolsó, még élő tagja
5 ÓRÁJA
Ballon d'Or
Kár, hogy nem az IFFHS dönt az Aranylabdáról, náluk Lewandowski megelőzte Messit
6 ÓRÁJA