Szeptember 20-án Milan-Juventus meccset rendeznek a Serie A-ban. Ettől a találkozótól távolodik egyre jobban Arturo Vidal. A torinóiak chilei játékosa combizomhúzódással küszködik, a hétvégi Udinese elleni bajnokit biztosan kihagyja. De jó eséllyel a BL első fordulójában sem léphet pályára.
Ha ehhez még hozzátesszük, hogy jó eséllyel Carlos Tévez és Giorgio Chiellini sem bevethető, Allegri helyzete több mint nehéznek mondható. Három alapemberére nem számíthat a bajnokság elején.

Majdnem 84%-os passzpontosság, és 11 bajnoki gól az előző szezonban. Arturo Vidal számokban. (Grafika: twitter)

Fotó: Eurosport

Champions League
Akárhogy küzd az UEFA, aligha győzheti le a kiszakadni vágyó klubokat
6 ÓRA
Vidal és Tévez hiánya, legalább lehetőség az újaknak: a Chievo elleni első bajnokin villogó Comannak, és az argentin Pereyrának. Az ő stílusuknak köszönhetően Massimiliano Allegri nincs is rákényszerítve arra, hogy változtasson a 3-5-2-es alapfelálláson.
Kemény időszak következik - 7 meccs három hét alatt - így a vezetőedzőnek mindenkire szüksége lenne. A Juve 13 játékost adott a különböző válogatottakba, ezek a labdarúgók pedig, több mint 91.000 km-et utaztak az elmúlt napokban.
Durván 53.000 kilométerrel többet, mint a szombati rivális Udinese játékosai.

Ennyit utaztak az olasz csapatok válogatott játékosai, az elmúlt napokban. A listán a 10 legmagasabb számot tüntettük fel. (Grafika: La Gazzetta dello Sport)

Fotó: Eurosport

Tévez és Vidal számokban:
2 - Két bajnoki meccset bukott el az előző idényben a Juventus, Arturo Vidal nélkül. A chilei játékos az első évében 5, a második szezonjában 7, legutóbb pedig 6 találkozón nem játszhatott.21 -  Huszonegy gólt szerzett a Juve mezében Tévez. Tizenkilencet a bajnokságban, egyet az EL-ben, és egyet az Olasz Szuperkupában.90 - 90 percet, vagyis a teljes találkozót végigjátszotta Carlos Tévez a Chievo ellen. Az olasz sajtó szerint az eredményes BL szerepelés érdekében, az Udinese elleni mérkőzést biztosan kihagyja az argentin játékos.
Labdarúgás
"Leginkább a Manchester Unitedtől és a Liverpooltól undorodom"
7 ÓRA
Labdarúgás
„A gazdagok tönkreteszik a világ legszebb sportját”
8 ÓRA