Szeptember 20-án Milan-Juventus meccset rendeznek a Serie A-ban. Ettől a találkozótól távolodik egyre jobban Arturo Vidal. A torinóiak chilei játékosa combizomhúzódással küszködik, a hétvégi Udinese elleni bajnokit biztosan kihagyja. De jó eséllyel a BL első fordulójában sem léphet pályára.
Ha ehhez még hozzátesszük, hogy jó eséllyel Carlos Tévez és Giorgio Chiellini sem bevethető, Allegri helyzete több mint nehéznek mondható. Három alapemberére nem számíthat a bajnokság elején.

Majdnem 84%-os passzpontosság, és 11 bajnoki gól az előző szezonban. Arturo Vidal számokban. (Grafika: twitter)

Fotó: Eurosport

Labdarúgás
Nem számíthat a Hertha egyik alapemberére Dárdai a hajrában
2 ÓRA
Vidal és Tévez hiánya, legalább lehetőség az újaknak: a Chievo elleni első bajnokin villogó Comannak, és az argentin Pereyrának. Az ő stílusuknak köszönhetően Massimiliano Allegri nincs is rákényszerítve arra, hogy változtasson a 3-5-2-es alapfelálláson.
Kemény időszak következik - 7 meccs három hét alatt - így a vezetőedzőnek mindenkire szüksége lenne. A Juve 13 játékost adott a különböző válogatottakba, ezek a labdarúgók pedig, több mint 91.000 km-et utaztak az elmúlt napokban.
Durván 53.000 kilométerrel többet, mint a szombati rivális Udinese játékosai.

Ennyit utaztak az olasz csapatok válogatott játékosai, az elmúlt napokban. A listán a 10 legmagasabb számot tüntettük fel. (Grafika: La Gazzetta dello Sport)

Fotó: Eurosport

Tévez és Vidal számokban:
2 - Két bajnoki meccset bukott el az előző idényben a Juventus, Arturo Vidal nélkül. A chilei játékos az első évében 5, a második szezonjában 7, legutóbb pedig 6 találkozón nem játszhatott.21 -  Huszonegy gólt szerzett a Juve mezében Tévez. Tizenkilencet a bajnokságban, egyet az EL-ben, és egyet az Olasz Szuperkupában.90 - 90 percet, vagyis a teljes találkozót végigjátszotta Carlos Tévez a Chievo ellen. Az olasz sajtó szerint az eredményes BL szerepelés érdekében, az Udinese elleni mérkőzést biztosan kihagyja az argentin játékos.
Europa League
Az Arsenalt Bergkamp és Wenger megmentette 25 éve, most ki fogja?
4 ÓRA
Labdarúgás
Gulácsi 2025-ig hosszabbított a Leipziggel
5 ÓRA