A Marca című spanyol sportnapilap értesülései szerint nyártól a Real Madrid labdarúgócsapatában folytatja pályafutását David Alaba, a Bajnokok Ligája-címvédő Bayern München osztrák válogatott futballistája.


Az újság kedden megjelent információi szerint a 28 éves védő négy évre ír alá a spanyol fővárosi klubnál, melynél már az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton is részt vett.
A Marca arról írt, hogy Alaba évente 11 millió eurós (3,9 milliárd forint) fizetést kap majd, müncheni szerződése pedig június 30-ig szól, így a nyáron ingyen igazol Madridba.
Premier League
Salah hosszabbított a Liverpoollal
5 ÓRÁJA
A 75-szörös válogatott hátvéd 2008 óta futballozik a Bayernnél, mellyel kétszer volt BL-, kilenc alkalommal pedig Bundesliga-győztes.

043_dpa-pa_139035439.jpg

Fotó: Eurosport

Alaba és a Bayern szerződéshosszabbításról szóló egyeztetése tavaly novemberben szakadt félbe, mert a felek nem jutottak egyezségre, az osztrák játékos pedig január 1. óta szabadon tárgyalhat más egyesületekkel.
Alabát decemberben hetedik alkalommal választották meg az Év osztrák labdarúgójának, a sportsajtó pedig számos nagy klubbal, így többek között a Manchester Cityvel, a Paris Saint-Germainnel, a Liverpoollal és a Chelsea-vel is szóba hozta a nevét.
MTI
Labdarúgás
Neymart volt edzője mentheti ki Párizsból
6 ÓRÁJA
Labdarúgás
Már nem Sampaoli a Marseille vezetőedzője
6 ÓRÁJA