15 friss világbajnokkal, 4 új edzővel indul a Bundesliga-szezon. Ma amolyan felvezetésként a másodosztály két feljutásra esélyes együttese: 1860 München (Monizzal, Királlyal és a hírek szerint pörgős, remek felkészülési időszakkal a lábakban) a Kaiserslautern ellen kezd. (20:15 - Eurosport2)
Jövő héten főpróbaként a Szuperkupa döntőjében a Dortmund-Bayernnel csap össze, ám igazából csak augusztus 22-én egy Wolfsburg-Bayernnel indul minden. A bökkenő csak az, hogy erre még majd' három hetet várni kell...
Arra a bajnokságra, amely nem titkolt célként most már a spanyol és angol bajnokság meghódítására tör. Ha azt vesszük, hogy honnan indultak a németek tíz éve, és most hol tartanak, akkor erre jó esély kínálkozik. A 15 friss világbajnokkal hirtelen lett öt olyan csapat, amely a legtekintélyesebb trófeát birtokló játékost tudhat a keretében. A Bayern persze innen is kiemelkedik, főleg úgy, hogy leigazolta az aktuális gólkirályt, Lewandowskit a legnagyobb rivális Dortmundtól. A sárga-feketéknél sem voltak restek, jött cserébe az olasz gólkirály Immobile. És ott van még a szintén jól erősítő két Bajnokok Ligája induló: Schalke (Sidney Sam, Chupo-Moting) és Leverkusen (Chalhanoglu) is. Magyar szempontból a Szalai Ádámot leigazoló Hoffenheimet és a Stieber Zoltánt a nyártól a soraiban tudó Hamburgot lesz érdemes követni.
Labdarúgás
A 11 legfontosabb keddi átigazolási hír, amiről lemaradtál
3 ÓRÁJA
Tavaly rekordgyorsasággal március 25-re eldőlt minden, idén remélhetőleg minden szorosabb lesz. Mi pedig azon leszünk, hogy az idény előtt és közben is minden fontos történés eljusson hozzátok.
Addig is itt a tavalyi idény 10 legfurcsább gólja (a 8. Szalaié...)
Tokyo 2020
Igazi csemege: Brazília-Spanyolország rangadó az olimpiai focidöntőben
3 ÓRÁJA
Tokyo 2020
Tokió 2020 - Spanyolország - Japán - Labdarúgás – Összefoglaló
3 ÓRÁJA